REAL MADRID I PARTIZAN, ČIN DVA: Madriđani u nokdaunu, ali ne i na kolenima!

15:56

27.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Sport Klub

Verovatno je najteža stvar na svetu pretpostaviti šta će Obradović da smisli…

Usijanje u Madridu, posle poraza u utorak, Real je u nokdaunu, ali ne i na kolenima. Pokušaće svim silama da uzvrate, Partizan sigurno nije impresioniran atmosferom u dvorani, ali domaći teren znači i pritisak na sudije.

On postoji, „AS“ i „Marka“ već dva dana pišu o faulu Džanana Muse u napadu na Panteru, tvrde da Bosanac nije imao nameru da udari kapitena rivala i da je ta odluka sudija prelomila.

Međutim crno-beli se na to ne obaziru, mada provejava mišljenje da Sreten Radović sa pištaljkom nije najsrećnija solucija za Beograđane. Ipak, to su pretpostavke, videćemo kako će se sudijska trojka snaći pod pritiskom igrača „Los Blankosa“ koji znaju da bi novi poraz značio katastrofu.

I dalje se spekuliše oko povrede Tavareša, kako smo pisali jutros, postoje razne dileme kod „Ćusa“ Matea kada je u pitanju rizik sa najboljim evropskim centrom.

Ipak, analize pokazuju da će Dek biti najveća opasnost za Partizan i da Obradović traži način da limitira Argentinca koji je bio noćna mora za njegov tim u prvom meču. Na kraju je Panter poslao i veliku Dekovu partiju u zaborav jer gleda se rezultat.

Ako ne bude Tavareša, Španci su sigurni (kao da se u nešto može biti siguran kada je inspiracija i trenerska mašta Željka Obradovića u pitanje) da će Partizan insistirati na Ledeju koji će biti u prednosti nad Jabuseleom. Nema Poirea, tu je doduše Korneli, ali se ne zna da li je manji učinak ili minutaža Francuza, u njega kao da ne polažu nade. Više Španci gledaju ka Hezonji i Musi koji su bili opterećeni penalima u prvom meču i čiji bi, prema tim projekcijama, učinak mogao da pogura tim ka pobedi.

Naravno, sva predviđanja ne znače ništa, ko zna kako će se meč razvijati, sigurno da ako stvari krenu loše, Mateo mora da rizikuje sa Tavarešom, u medijima niko ne veruje da bi „Kralj“ uspeo da se vrati nakon duplog brejka Partizana…

(Pančevac/Sportske)

RUKOMETAŠI IZBORILI PLASMAN NA EVROPSKO PRVENSTVO Dva kola pre kraja kvalifikacija obezbedili svoje mesto! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.