JUŽNOBANATSKI OKRUG NAJBOLJI NA TAKMIČENJU IZ SAOBRAĆAJA Učenici iz Omoljice predstavljaće Srbiju na evropskom takmičenju! FOTO

16:42

05.06.2023

Podeli vest:

privatna arhiva

Drugog i trećeg juna održano je republičko takmičenje iz saobraćaja u Beogradu. Južnobanatski okrug su predstavljali učenici osnovne skole Dositej Obradovic iz Omoljice: Vanja Činč, Lazar Đukanović, Nena Božić i Aleksa Vulin sa profesorom Tasic Miodragom, pošto su na okruznom takmicenju u Uzdinu osvojili prva mesta.

Aleksa Vulin osvojio je prvo mesto, Nena Božić i Lazar Đukanović drugo, a Vanja Cinc osmo mesto.

Učenici Nena Božić i Aleksa Vulin predstavljaće reprezentaciju Srbije na evropskom takmičenju u septembru ove godine, gde učestvuju sve evropske zemlje, a održaće se u Baru, u Crnoj Gori.

privatna arhiva

Kao okrug osvojeno je prvo mesto od mogućih 28 okruga, što je izuzetan uspeh. Takođe, na republičkom takmičenju iz Tehnike i tehnologije održanom u Grockoj 12. i 13. maja učenik Mateja Nedeljković je osvojio prvo mesto sa mentorom Miodragom Tasićem.

 

(Pančevac)

MILENKO ČUČKOVIĆ ZA PANČEVAC: Grad Pančevo izbeglicama iz BiH i Hrvatske digao tri zgrade sa 76 stanova!

OBELEŽEN DAN POLICIJE U PANČEVU: Sugrađani po lepom danu razgledali širok asortiman opreme, pogledajte delić atmosfere! FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.