DNEVNI HOROSKOP Rakove hoće ljubav, Device očekuje nerazumevanje, Jarac daje lažna obećanja, Vodolija hoće poseban tretman

09:10

08.06.2023

Podeli vest:

pexels/damir

OVAN

Umete da ostvarite svoje emotivne namere. Partner vam ugađa na različite načine, dok se vi zadovoljno osmehujete. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu. Nalazite se u sjajnoj formi.

BIK

Partner od vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji. U rešavanju poslovnih dilema upotrebite svoje intelektualne sposobnosti, važno je da demonstrirate znanje i praktična rešenja.

BLIZANCI

Uzalud prikrivate svoje neraspoloženje, vaši postupci dovoljno govore o stvarima ili osobama koje vam se ne dopadaju. Potrebno je da se rasteretite različitih pritisaka, nemojte dozvoliti da vas neko profesionalno ucenjuje. Akumulirajte pozitivnu energiju.

RAK

Prati vas romantično raspoloženje, a nečije reči ili pogled u vama podstiču lavinu pozitivne energije. Ponekad je lako ostvariti poslovne ciljeve, potrebno je da se zateknete na pravom mestu i da povučete efikasan potez. Delujete pozitivno na svoju okolinu.

LAV

Ne dopada vam se saznanje da neko uporno ignoriše vaše želje. Ne možete da se pomirite sa „sporednom ulogom”. Delujete vrlo energično. Postoje situacije u kojima se poštuje vaša volja, ali ponekad vas prate i negativni komentari. Posvetite pažnju omiljenom hobiju.

DEVICA

Očekuje vas nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Razrešite unutrašnje konflikte.

VAGA

Iznenađuje vas nečija emotivna reakcija. Ne možete da uđete u nečiji trag, zaključujete da sve ima svoju cenu ili drugu stranu medalje. Vaša interesovanja su najčešće praktične prirode, stoga pažnju usmeravate na materijalne rezultate.

ŠKORPION

Suviše očekujete od osobe koja često menja svoje raspoloženje i odluke. Budite diskretni u nečijem prisustvu. Vašu pažnju zaokupljaju različite informacije i osoba koja ima neobične poslovne ideje. Važno je da se usresredite na svoje prioritetne obaveze.

STRELAC

Vaš odnos sa partnerom više podseća na igru skrivanja, nego na iskrenu vezu i na bliski emotivni susret. Nedostaje vam motivacija da se angažujete na različitim stranama. Budite promišljeni, prepustite velike ambicije svojim saradnicima.

JARAC

Nemojte davati velika obećanja, ukoliko niste spremni da ih ostvarite. Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Delujete vrlo samouvereno u situacijama za koje vaši saradnici nemaju dovoljno znanja ili sposobnosti. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

VODOLIJA

Priželjkujete „poseban tretman” u emotivnom odnosu, ali potrebno je da navedete partnera da vam se prikloni. Na osnovu novih informacija otkrivate različite detalje, koji utiču na osnovni poredak na poslovnoj sceni. Podstičite kod sebe kreativnost.

RIBE

Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako gubite osećaj za realnost. Posmatrajte stvari sa više optimizma. Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez suvišne priče. Prihvatite različite podsticaje.

 

NAŠI ŠAMPIONI! PANČEVAČKI FUDBALERI DINAMA OSVOJILI KUP VOJVODINE U finalu ubedljivo savladali TSK iz Temerina! Pogledajte slavlje sa navijačima! VIDEO

 

BOGDAN JELAČA OSVOJIO TITULU PRVAKA SRBIJE: TK Tamiš opet sjajan organizator, na redu je Kup Srbije! FOTO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.