SPECIJALNA JEDINICA SRPSKE VOJSKE UHAPSILA NAORUŽANE KURTIJEVE SPECIJALCE Predsednik Vučić se hitno zaputio u zgradu Predsedništva! FOTO i VIDEO

14:48

14.06.2023

Podeli vest:

MUP Srbije

Pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su danas, na teritoriji centralne Srbije trojicu do zuba naoružanih specijalaca Aljbina Kurtija, saznaje Kurir.

MUP Srbije

O ovoj akciji hitno je obavešten predsednik države Aleksandar Vučić, koji je bio u ruskoj ambasadi, gde je prisustvovao prijemu povodom obeležavanja Dana Rusije i po dobijanju informacije se zaputio u zgradu Predsedništva.

MUP Srbije

Kako „Novosti“ saznaju, reč je o Rifatu Zeki, Bećiru Sefi i Mustafi Šemu. Na fotografijima koje ekskluzivno objavljujemo vidi se da je ova trojka bila na specijalnom zadatku.

Osim oružja, kod njih je pronađena i oprema za osmatranje, radio-veze, kao i mape. Inače, u prištinskim medijima već je krenula priča kako su Kurtijevi specijalci kidnapovani na teritoriji Kosova i Metohije, ali naša strana ima neoborive dokaze da su uhapšeni na teritoriji centralne Srbije.

(Pančevac/Novosti)

PRIPADNICI MUPA DONIRALI KRV Vanrednom akcijom dobrovoljnog davanja krvi obeležili dan ministarstva unutrašnjih poslova! VIDEO

MUP APELUJE NA GRAĐANE: Pre početka kupališne sezone ne koristite kupališta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.