U SRBIJI DANAS PROMENLJIVO OBLAČNO UZ KRATKOTRAJNU KIŠU: U večernjim satima prestanak padavina i razvedravanje, ponedeljak sunčan

08:04

25.06.2023

Podeli vest:

Pixabay

Danas će, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, vreme u Srbiji biti promenljivo oblačno uz najvišu dnevnu temperaturu od 24 do 28 stepeni.

Na krajnjem severu Srbije uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično oblačno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Uveče u većini predela prestanak padavina uz postepeno razvedravanje.

Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od 17 do 20, a najviša od 24 do 28 stepeni.

Naredne sedmice promenljivo, i u većini krajeva suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima.

Sutra u većem delu zemlje pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost tek ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak severni i severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 19, a najviša od 26 do 30 stepeni.

Tokom predstojeće nedelje maksimalne temperature kretaće se od 25 do 30 stepeni. Kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u četvrtak u južnim, a u nedelju i ponedeljak u svim krajevima.

(Pančevac/RTS)

BRUTALAN TEROROR KURTIJEVE POLICIJE: Crna kesa preko glave i ruke u lisicama, jezivi snimak sa ispitivanja Srbina (VIDEO

PROJEKCIJA ISTORIJSKIH DOKUMENTARNIH FILMOVA U STARČEVU: Publika uživala u delima dr Marana

RECEPT ZA NAJMEKŠE KROFNE: Šupljikave i sočne, vaši ukućani će ih obožavati

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.