VESLAČKI KLUB TAMIŠ NA PALIĆKOM JEZERU: U toku izborna regata za Svetsko prvenstvo u Parizu i Plovdivu, tri predstavnika iz Pančeva

08:38

27.06.2023

Podeli vest:

Pančevac
Na Palićkom jezeru je u toku izborna regata za Svetsko juniorsko i Svetsko prvenstvo za mlađe seniore koji će se održati početkom avgusta u Parizu, odnosno u Plovdivu. 

Foto/Pančevac

Kako „Pančevac“ saznaje, Veslački klub „Tamiš“ iz Pančeva ima 3 predstavnika: Marka Jančikina u juniorskom dublu, Petra Perića u juniorskom skifu i Miloša Boškova u četvercu skulu za lake mlađe seniore.
Ognjen Matijević, trener Veslačkog kluba „Tamiš“, rekao je za „Pančevac“ da klub trenutno čeka rezultate i da se nadaju najboljem.

Pančevac

Da podsetimo, jedan od predstavnika pančevačkog veslačkog kluba „Tamiš“ na izbornoj regati na Palićkom jezeru je Marko Jančikin, koji je nedavno dobio stipendiju koja se dodeljuje natalentovanijim sportistima u Vojvodini.
Veslački klub „Tamiš“ jedan je od najstarijih klubova u Pančevu i uspešno radi već 100 godina. On se i danas nalazi na istom mestu gde je i bio od svog osnivanja, u klupskoj kući na obali Tamiša.
(Pančevac/Ana Vugrinec)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.