VIMBLDON ODLUČIO, ALKARAZ PRVI, ĐOKOVIĆ DRUGI Novak postavljen za 2. nosioca na londonskom Gren slemu! Španac ga prestigao u zadnji čas! FOTO

11:53

28.06.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: novakdjokovickingoftennis

Srpski teniser Novak Đoković biće drugi nosilac na ovogodišnjem Vimbldonu koji počinje 3. jula, saopštili su danas organizatori trećeg grend slem turnira u sezoni.

Đoković, sedmostruki šampion Vimbldona i branilac pehara, ali i rekorder sa 23 grend slema, ipak je postavljen za drugog nosioca, dok je za prvog imenovan Alkaraz, trenutno prvoplasirani na ATP listi.

Španac je samo lane igrao na Vimbldonu, gde je eliminisan u četvrtom kolu.

Treći nosilac biće Rus Danil Medvedev, četvrti Norvežanin Kasper Rud, peti Grk Stefanos Cicipas, šesti Danac Holger Rune, sedmi Rus Andrej Rubljov, osmi Italijan Janik Siner, deveti Amerikanac Tejlor Fric, a deseti Amerikanac Frensis Tijafo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)


Kad su u pitanju teniserke, Poljakinja Iga Švjontek je prva nositeljka, druga je Arina Sabalenka iz Belorusije, a treća Elena Ribakina, koja igra za Kazahstan.

(Pančevac/Novosti)

NOVAK APSOLUTNI FAVORIT NA VIMBLDONU Svetske kladionice mu daju najveće šanse za titulu u Londonu! Alkaraz i Medvedev daleko iza njega!

KO ĆE BITI PRVI NOSILAC NA VIMBLDONU? Đoković započeo 389. sedmicu na tronu, ali Alkaraz igra turnir koji mu može vratiti prvo mesto!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.