TRAŽE SE POLICAJCI, ALI U PRIJEPOLJU Konkurs za deset policajaca i dva saobraćajca otvoren do 11. avgusta! Evo gde možete da se prijavite

13:54

03.08.2023

Podeli vest:

RINA

Prijepolje – Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji. Za Policijsku upravu Prijepolje predviđeno je 12 radnih mesta.

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu se prijaviti do 11. avgusta, u policijskim stanicama po mestu prebivališta.

– Od 1.100 polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 300 saobraćajni policajac i 250 na radnom mestu granični policajac. Кandidati za polaznike se prilikom prijave na konkurs izjašnjavaju za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje – kaže ispred PU Prijepolje načelnik Odeljenja policije potpukovnik Aleksandar Šarac.

On je naveo da je za Policijsku upravu Prijepolje opredeljeno je 12 mesta, i to 10 za radno mesto policajac i 2 saobraćajni policajac.

Uslovi konkursa mogu se naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs  i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs .

(Pančevac/RINA)

BOGAT SADRŽAJ ZA NEOLITSKU NOĆ U STARČEVU: Od video projekcije do slikanja sa vodičem u neolitskoj odeždi

POGLEDAJTE SNIMKE SA PROSLAVE ILINDENA U JABUCI: Bilo je veselo uz makedonsku muziku i specijalitete! Ko nije jeo gravče na tavče, kao da nije ni bio u Jabuci FOTO i VIDEO

SJAJNA PORODICA ROGAN Veselo na proslavi rođendana trenera FK Železničar!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.