PREDSTAVLJEN NOVI TRENER FK ŽELEZNIČAR Linta: Većinu igrača poznajem! Očekujem da ćemo izboriti opstanak iako smo loše startovali! Železničar ima kvalitet za Super ligu

13:08

25.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

U Medija centru na SC „Mladost” Ivan Adžić sportski direktor Železničara predstavio je novog trenera ovog kluba. Tom prilikom zahvalio se na saradnji dosadašnjem šefu stručnog štaba Predragu Roganu, a novom Aleksandru Linti je poželeo mnogo sreće u daljem radu. Linta je istakao da su do sad imali već neke kontakte, ali da su se tek sad stvorili svi uslovi da dođe u Pančevo.

– Moj osnovni uslov kad dolazim u jedan klub je da postoji kvalitetan teren za igru, a ovde je on savršen, ali i sve ostalo je na zavidnom nivou. Većinu igrača poznajem, a neke sam i trenirao i siguran sam da Železničar ima kvalitet za Super ligu i očekujem da ćemo izboriti opstanak iako smo loše startovali.

Pančevac

Ekipa je dobro fizički pripremljena, igrači su željni igre i svi preduslovi za dobar fudbal su tu. Idemo u Novi Pazar koji je takođe promenio trenera. Biće ovo za nas veliki izazov, ali ja sam optimista i nijednog izazova se u životu ne plašim. Respektujemo svakog protivnika, ali borićemo se protiv svakog i daćemo sve od sebe da uvek ostvarimo dobar rezultat-rekao je na predstavljanju Linta.
Železničar meč 5. kola Super lige igra u nedelju od 17,30 u Novom Pazaru proitiv istoimene ekipe.

(Pančevac/G.J.)

DIZELKA PUTUJE U NOVI PAZAR: Novi trener je već odradio nekoliko treninga sa prvotimcima Železničara! Svi se nadaju se da će „šok-terapija” uroditi plodom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.