FK ŽELEZNIČAR PROTIV ČUKARIČKOG U PONEDELJAK Želja juri prvi trijumf pred domaćom publikom

11:51

29.08.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Fudbaleri Železničara imaće malo više vremena da se ove nedelje upoznaju sa radom i zahtevima novog šefa struke Aleksandra Linte.

Debi u Novom Pazaru nije prošao kako su u klubu očekivali, ali priliku da poprave utisak Pančevci će imati na domaćem terenu u šestom kolu protiv Čukaričkog. Ova utakmica pomerena je zbog obaveza Čukaričkog u plej-ofu Lige Evrope za narednu nedelju, tačnije za ponedeljak 4. septembar što znači da će u Železničaru imati dovoljno vremena da se pripreme za duel sa Brđanima, prenosi TV Pančevo.

Utakmica je zakazana za 19 časova i poslednja je u šestom kolu Superlige. Inače, pomenute dve ekipe sastale su se u generalnoj probi pred početak superligaške sezone u Pančevu. Tada su Železničar i Čukarički odigrali nerešeno 0:0, a zanimljivo da su od tog duela obe ekipe promenile trenera. Čukarički je tada vodio Dušan Kerkez, a Železničar Predrag Rogan. Sada će timove sa klupe predvoditi Aleksandar Linta i Igor Matić.
U svakom slučaju posle jedne pobede i četiri poraza uprava Železničara, želi da se ekipa konačno vrati na pravi kolosek jer igrački kvalitet nije sporan, a nema bolje prilike nego protiv učesnika jednog od evropskog takmičenja.

Nema sumnje da će i novi trener Aleksandar Linta „promešati“ karte i da će pokušati ofanzivnijom formacijom da stigne do druge pobede u sezoni, prve na domaćem terenu.

(Pančevac/TV Pančevo)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.