ZA TRI DANA OSMORO POGINULIH U UDESIMA! MUP apeluje: Poštujte propise kako biste sačuvali živote!

15:23

04.09.2023

Podeli vest:

MUP

Za samo tri dana, od 1. do 3. septembra, u saobraćajnim nesrećama u Srbiji poginulo je osam osoba, dok su dve zadobile teške telesne povrede opasne po život. Samo u nedelju, 3. septembra, poginulo je čak pet učesnika u saobraćaju, saopštio je MUP.

MUP podseća da je u sudaru automobila marke „fijat punto“, koji se kretao suprotnim smerom, i „hjundaija“ na auto-putu „Miloš Veliki“ na teritoriji Surčina jedna osoba poginula, dok je jedna teže, a jedna lakše povređena. Od siline udarca „fijat“ se zapalio i izgoreo, a policijski službenici utvrđuju sve činjenice i okolnosti u vezi s ovom saobraćajnom nezgodom.

– Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda od 1. do 3. septembra, čak tri su, uključujući i nezgodu na auto-putu ‘Miloš Veliki’, izazvali vozači automobila koji su prešli u kolovoznu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera – navodi se u saopštenju.

Takođe, dodaju, najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda bila je i neprilagođena brzina, nakon čega su vozači gubili kontrolu nad vozilom i sleteli s puta.

– Uprava saobraćajne policije sprovodiće akcije pojačane kontrole usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja kojima se najviše ugrožava bezbednost saobraćaja – najavili su iz MUP-a.

– Takođe, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise kako bi sačuvali svoj i tuđe živote – zaključuje se u saopštenju.

DIREKTAN SUDAR NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Punto se kretao velikom brzinom u suprotnom smeru! Nakon sudara auto se zapalio! FOTO i VIDEO

OVO JE DEJAN J. (53) KOJI JE POGINUO VOZEĆI U KONTRA-SMERU NA AUTO-PUTU! Pre nesreće postavio oglas za prodaju auta u kom je stardao! FOTO i VIDEO

(Pančevac/RTS)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.