JKP GREJANJE PRIVODI RADOVE KRAJU Pančevo će spremno dočekati grejnu sezonu

15:41

13.09.2023

Podeli vest:

Pixabay

Na ulazima svih zgrada koje se greju preko sistema daljinskog grejanja postavljeno je obaveštenje da će do početka oktobra JKP Grejanje puniti instalacije centralnog grejanja i da se, ako se primeti bilo kakvo curenje na instalacijama, o tome obavesti dispečarski centar ovog preduzeća.

Predrag Živković, direktor JKP Grejanja napominje da nisu samo obaveštenja ono što je priprema ovog preduzeća za grejnu sezonu.

„Tačno je da smo već početkom septembra u redovnoj proceduri putem takvih obaveštenja obaveštavali građane da sve one radove koje imaju unutar stanova koji se odnose na montažu, odnosno demontažu grejnih tela privedu kraju do 15. septembra,  na kompletnoj mreži biće puštena voda da bi se testirao sistem, a u toku sledeće nedelje očekujemo puštanje u kućne instalacije. Zato apelujemo na građane da sve ono što imaju privedu kraju, da bismo sledeće nedelje završili sa tom fazom i pripremili se u tom smislu za grejnu sezonu“ rekao je Predrag Živković, direktor JKP Grejanje.

Već početkom juna JKP Grejanje je krenulo u pripremu sistema za novu sezonu. Ove godine dosta se radilo na toplani na Kotežu, gde su zamenjena tri važna ventila, napominje Živković.

„Radi se o toplani na Kotežu i magistralnom vodovodu kojim se toplotnom energijom snabdevaju naselja Tesla i Strelište, zamenili smo tri važna ventila koji su nam pravili probleme, sistem se trenutno testira i za sada pokazuje dobre rezultate. Kada govorimo o sektoru proizvodnje uradili smo remont gotovo svih cirkulacionih pumpi, dve nove pumpe su stigle tokom prethodne godine i one su implementirane i puštene u rad kako bi se poboljšao sistem grejanja. Servisirani su gorionici i ispitani dimni kanali, objasnio je Živković.

(Pančevac/RTV Pančevo)

POVEĆAN BUDŽET ZA POLJOPRIVREDU Prеmija za mlеko i podsticaj za kvalitеtna priplodna grla EVO KOLIKO SE IZDVAJA ZA SANACIJU REČNIH VODOTOKOVA

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.