DANAS U PANČEVU PRAZNIK FUDBALA Linta: Respektujemo Partizan, ali trudićemo se da sačuvamo svoj identitet! VIDEO

08:27

22.09.2023

Podeli vest:

FK Železničar
Prvi put u istoriji pančevačkog fudbala naš klub dočekaće u zvaničnoj utakmici višestrukog šampiona države ekipu Partizana.
U 8. kolu Super Mocart BET lige Železničar će danas od 20 sati dočekati na Sportskom centru crno-bele. Partizan je favorit u ovom meču, ali već mnogo puta je dokazano da su iznenađenja moguća, a domaći fudbaleri gaje umereni optimizam pred ovu za sve veoma važnu utakmicu. Vojislav Stanković, meč dočekuje sa pomešanim osećanjima, jer je 5 godina igrao za beogradskog šampiona.
– Proveo sam u Partizanu lepe godine i upoznao sam tu mnogo dobrih ljudi. Sve se  promenilo i iz ove ekipe poznajem jedino Saldanju, jer smo igrali zajedno u Nefčiju. Po povratku iz inostanstva došao sam u Pančevo i kao profesionalac daću sve od sebe da sutra pobedimo. Svi igrači treba da imaju dodatni motiv kada igraju protiv ovakvog protivnika i, ako svi damo sve od sebe, možemo se nadati i povoljnom rezultatu. Ne treba da se opterećujemo imenom protivnika, već moramo da verujemo u svoje snage i onda su i iznenađenja moguća – rekao je Stanković.

Stručni štab priprema ekipu kao i pred svaku drugu utakmicu, a trener Aleksandar Linta svestan je težine utakmice.
– Respektujemo Partizan, ali trudićemo se da sačuvamo svoj identitet. Ne smemo da se prilagođavamo protivniku ko god on bio. Partizan ima svoje prednosti, ali kao i svi i svoje mane. Potrudićemo se da iskoristimo svoje prilike. Verujem da imamo snage i znanja za povoljan rezultat. Iako smo izgubili od TSC-a sa 6-3, nismo izgledali na terenu tako loše. Postigli smo tri gola, kao retko ko protiv TSC-a, i pokazali smo da možemo biti ravnopravni i sa najboljima – rekao je Linta.
(Pančevac/GJ)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.