5 NOVIH ODELJENJA U BALETSKOJ ŠKOLI U PANČEVU Zainteresovani za upis u srednju školu mogu doći na otvorena vrata u subotu u 9 sati! FOTO

14:14

27.09.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

Baletsku školu ,, Dimitrije Parlić“ u Pančevu pohađa 460 učenika, a ove godine u prvi razred osnovne škole upisano je pet novih odeljenja. Ova ustanova namenjena je za osnovno i srednje obrazovanje naših najmlađih sugrađana.

– Osnovna baletska škola je dopunska škola i u nju se ide uporedno sa redovom osnovnom školom, istakao je direktor škole Milorad Vukobratović.

printscreen/RTV Pančevo

Svi koji su zainteresovani za upis u srednju baletsku školu mogu doći u subotu u 9 časova na otvorena vrata u ulici Žarka Zrenjanina 25.

– Pored nastavnih aktivnosti koje učenici baletske škole imaju, oni takođe učestvuju na manifestacijama na kojima se rado druže sa svojim vršnjacima i stiču nova znanja, zaključio je Vukobratović.

(Pančevac/RTV Pančevo)

U DOMU VOJSKE OBELEŽENA KRSNA SLAVA UDRUŽENJA VETERANI 72. SPECIJALNE Stupar poslao snažnu poruku: Čuvajmo borca, jer bez borca nema vojske, a bez vojske nema države! FOTO

MESEC SOLIDARNOSTI CRVENOG KRSTA PANČEVO Pomozite, donirajte i učestvujte u mnogobrojnim akcijama, evo kako!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.