JOŠ JEDNA VELIKA POBEDA FSS Piksi dobija neočekivano pojačanje u svom timu! Ovaj fudbaler je odlučio da igra za Srbiju! VIDEO

15:38

02.10.2023

Podeli vest:

Printscreen/ig: fudbalskisavezsrbije

Nova velika pobeda Fudbalskog saveza Srbije!

Vezista Sent Galena, Mihailo Stevanović, koji je u centar pažnje javnosti došao golom protiv Jang Bojsa prošle srede, odlučio je da reprezentativnu karijeru gradi u dresu Srbije.

Srce je Stevanovića, kom su najbliži rodom iz Sremske Mitrovice, vuklo ka našoj zemlji, te se on odlučio za Srbiju i pored toga što je do sada igrao za mlađe selekcije Švajcarske.

Ovim povodom oglasio se i Fudbalski savez Srbije.

– Priznanje i čestitke za uspešan poduhvat direktora Nikole Lazetića, selektora Dušana Đorđevića i tim menadžera Nemanje Smiljanića, koji su uložili veliki napor da talentovani igrač bude deo tima mlade reprezentacije za predstojeće važne utakmice protiv Severne Irske i Engleske – stoji u saopštenju FSS.

Podsetimo, ovo je druga velika pobeda Fudbalskog saveza Srbije u kratkom roku pošto se za našu reprezentaciju odlučio i mladi Aljoša Vasić koji je bio na meti Italije i Bosne i Hercegovine.

(Pančevac/Kurir)

ORLOVI SE OBRUKALI NA MARAKANI Za dva minuta ispustili prednost sa početka utakmice! Dibuš odbranom doneo Mađarima veliku pobedu!

BEZ 8 IGRAČA PROTIV LITVANIJE I MAĐARSKE Piksi saopštio neprijatne vesti! Mnogi reprezentativci imaju povrede!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.