AKCIJA BOLJA CENA OBORILA I CENE NAMEŠTAJA Pogledajte proizvode visokog kvaliteta i dizajnirane komade svetskog renomea na Beogradskom sajmu! FOTO

11:58

10.10.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

U Beogradu je otvoren 59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI), a kao prateća manifestacija i 59. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju.

Sajam nameštaja počeo je 7. oktobra i trajaće do 11. oktobra, a sajam mašina i alata za drvnu industriju do danas, 10. oktobra.

Milan Šupica

– Ovaj događaj je prilika da se na jednom mestu vide proizvodi visokog kvaliteta, domaće i inostrane proizvodnje, ali i dizajnirani komadi svetskog renomea, dostupni na našem tržištu. Izlagački program sajma nameštaja objediniće sve segmente opremanja i uređenja enterijera, eksterijera, objekata različitih namena, prateći stilove i potrebe savremenog čoveka u životnom prostoru i radnom ambijentu – saopštio je Beogradski sajam.

Milan Šupica

Akcija „Bolja cena“ oborila je čak i cene nameštaja! Ugaona garnitura sa ovom oznakom jeftinija je za čak 7.000 dinara na 59. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI), koji traje do 11. oktobra pod kupolama Beogradskog sajma.

Milan Šupica

Na Sajmu nameštaja biće promovisani dizajneri i umetnici koji će prezentovati nove dizajnerske linije, koncepte i ideje za nameštaj i enterijer, u programima kao što su „Design Talks“ i Izložba mladih dizajnera, koja predstavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole.

Pored izložbenog dela, posetioci će moći da čuju stručna predavanja i panel diskusije, kao i da prisustvuju radionicama o trendovima u dizajnu enterijera, upotrebi određenih materijala ili tehnikama uređenja prostora.

Milan Šupica

Na Sajmu mašina i alata za drvnu industriju pored ostalog biće predstavljene mašine za sečenje, rendanje i oblikovanje drveta, materijali i repromaterijali koji se koriste u procesu obrade drveta, te dodatna oprema i alati.

Milan Šupica

Kako je precizirano, biće predstavljene najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati, ali i softveri za projektovanje i upravljanje proizvodnjom, digitalna rešenja za optimizaciju procesa obrade drveta i automatizovane sisteme.

Milan Šupica

Radno vreme Sajma nameštaja od 6. do 10. oktobra je od 10 do 19 časova, a 11. oktobra od 10 do 18 časova.

Milan Šupica

Cena pojedinačne ulaznice za Sajam nameštaja je 450 dinara, a grupne ulaznice 350 dinara, a za đake i studente 250 dinara, dok poslovna propusnica košta 2.500 dinara.

Radno vreme Sajma mašina od 6. do 9. oktobara je od 10 do 19 sati, 10. oktobra od 10 do 18 sati, a ulaz je slobodan.

 

(Pančevac)

VUČEVIĆ OTVORIO SAJAM NAORUŽANJA PARTNER 2023: Prvo javno prikazivanjе artiljerijskog sistema Pеrun, a tu su i unapređena borbena vozila „Lazar”, „Miloš”, MRAP, BoV …

PRAVI UŽITAK ZA SVE LJUBITELJE IGRE NA SREĆU: Pogledajte kako iznutra izgleda sajam „Belgrade Future Gaming“! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.