31. SEDNICA SKUPŠTINE GRADA PANČEVA Stevanović o rebalansu budžeta: I dalje beležimo istorijske rezultate, budžet Grada je prešao iznos od 8 milijardi dinara! FOTO

11:05

10.10.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Sednica Skupštine grada Pančeva, 31. po redu, počela je danas u 10 časova u Velikoj sali zgrade Gradske uprave Pančeva. Usvojen je dnevni red na kojem se pred odbornicima našao, između ostalog Predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva za 2023. godinu, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije infrastrukturnog kompleksa za obnovljive izvore energije na području Bela Anta u Dolovu, kao i Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije naseljenog mesta Jabuka.

Milan Šupica

O rebalansu budžeta odn. Predlogu odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva za 2023. godinu govorio je gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

– Ušli smo u četvrti kvartal 2023. godine i mi smo nekoliko meseci unazad radili detaljne analize i vodili detaljne razgovore, kako sa građanima, što radimo konstantno, tako i sa rukovodstvom javnih preduzeća, javnih komunalnih preduzeća, ustanova, sa školama, sa predškolskom ustanovom, kako bismo mogli sad na početku četvrtog kvartala da uradimo što kvalitetniji rebilans budžeta, da bismo 2023. godinu završili onako kako je i tekla, bez ikakvih problema, rekao je na početku sednice gradonačelnik Stevanović i dodao:

Milan Šupica

– I dalje beležimo istorijske rezultate, mi imamo u 2023. godini povećenje budžeta Grada Pančeva, koji se odnosi na prihode koje ostavarujemo od poreza na zarade i to povećanje je nekih 224 miliona dinara i sa ovim povećanjem i sa povećanjima koja su još identifikovana tokom ove godine, a odnose se na povećanja poreza na imovinu i doprinosa za uređenje građevinskog zemljišta, budžet Grada Pančeva prešao je iznos od 8 milijardi dinara i to nam daje mogućnost i šansu da radimo velike stvari u našem gradu, da nastavimo kao što smo do sada, da ulažemo u infrastrukturu, da uređujemo naš grad i da naš grad vodimo napred u interesu svih nas, zaključio je gradonačelnik.

(Pančevac)

ODRŽANA 30. SEDNICA SKUPŠTINE GRADA PANČEVA Vitman: Ubrzo kreće izgradnja nove autobuske stanice! Do kraja godine završićemo sve značajne radove!

GRADSKA MENADŽERKA MAJA VITMAN: Radovi na kružnom toku u Svetozara Šemića su pri kraju. Još samo da se uradi horizontalna signalizacija i ozeleni prostor FOTO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.