PREZENTACIJA ZA POSLODAVCE IZ NAŠEG GRADA Sve o javnim pozivima NSZ-a

11:14

03.10.2023

Podeli vest:

NSZ
Pančevačkim poslodavcima je 29. septembra u zgradi Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Pančevo održana prezentacija aktuelnih javnih poziva NSZ-a za 2023. godinu. Pored onih kojima je događaj bio posvećen, prisustvovali su i v. d. direktora pančevačke filijale Jelena Šinik i načelnik Odeljenja za posredovanje u zapošljavanju i planiranje karijere Slobodan Đerić. Privrednicima su javne pozive predstavili Vanja Milićević, načelnik Odeljenja za programe zapošljavanja, preduzetništvo i obuke, i Zorica Maksimović, savetnica za rad sa osobama sa invaliditetom.
Jelena Šinik je izrazila zadovoljstvo zbog dobrog odziva poslodavaca na ovaj svojevrstan forum i podvukla da svake godine postoje otvoreni javni pozivi za koje vlada veliko interesovanje. Kazala je da je ovo prilika da poslodavci iz prve ruke saznaju šta Nacionalna služba za zapošljavanje nudi od mogućnosti za njihovo finansiranje. Objasnila je:
– Na ovom predstavljanju smo stavili težište na programe pripravništva, meru obuka na zahtev poslodavaca, kao i na paket mera namenjenih zapošljavanju osoba sa invaliditetom. Ovom prilikom pozivam sve zainteresovane da uzmu učešće dok su konkursi otvoreni, a detaljne informacije mogu videti na sajtu NSZ-a, kao i kod svojih savetnika i u filijali i u ispostavama.
Kako bi javni pozivi bili realizovani najbolje što je moguće, govornici su poslodavcima detaljno predstavili pojedinosti javnih poziva i usluga, a ukazano im je i na podršku na koju mogu da računaju. Pošto su im prezentovane specifičnosti i obaveze u vezi sa svakom od predviđenih mera, poslodavci su postavljali pitanja o učešću u aktuelnim merama, na koja su im domaćini odgovarali. Stečen je utisak da na kraju nije ostalo nedoumica.
(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.