MORAMO DA NASTAVIMO DA GRADIMO AUTO-PUTEVE, FABRIKE I BOLNICE Pančevci podržali listu Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane

15:30

02.11.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

Da je snaga Srpske napredne stranke u narodu velika još jednom su potvrdili građani Pančeva koji su se okupili u velikom broju na teritoriji celog grada kako bi podržali listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Naši meštani, kako kažu, svom snagom podržavaju ono što su u amanet ostavili naprednjaci, ali i svom snagom stoje uz buduće projekte i viziju koju nam pružaju upravo oni koji već čitavu deceniju grade i neumorno rade za naš narod.

„Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ je, ne samo naziv liste sa kojom će naprednjaci izaći na izbore 17.decembra, već i plan i program kojeg se neumorno drže duže do 10 godina. Ujedno to je i program za koji kažu da neće napustiti i kojeg se i dalje drže.

Srbija upravo sada ne sme da stane, poručio je član Srpske napredne stranke Marko Mladenović. Sada moramo da nastavimo da gradimo auto-puteve, fabrike, bolnice i da ulažemo u budućnost naših pokolenja.

Svojim potpisom listu “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” podržali su i članovi Srspke napredne stranke Mišo Marković i Srđan Nikolić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je vanredne parlamentarne izbore u Srbiji za nedelju 17. decembar 2023. godine. On je rekao da je doneo ukaz o raspuštanju Narodne Skupštine Republike Srbije. Ranije danas, predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić raspisao je lokalne izbore takođe za 17. decembar, koji će se održati u 65 gradova i opština u Srbiji.

 

(Pančevac/RTV Pančevo)

VELIKO HVALA SVIM GRAĐANIMA SRBIJE Vučić: U dva, tri ili četiri sata gotovo 100 hiljada vas je dalo svoju podršku VIDEO

VUČIĆ – BEOGRAD NE SME DA STANE Glišić predao je Gradskoj izbornoj komisiji listu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.