AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Brestovčanke i Čupka!

15:41

07.11.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici obavezni su da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu sa propisima.

Brestovčanke

U obližnjem selu nedavno je jedna mama kuca ostavljena na ulici s celim leglom štenaca, po kiši i hladnoći. Od ovog velikog legla, ove dve male- ne „mišice” ostale su neudomljene. Nakon što su očišćene od parazita, vakcinisane i sređene za novi dom, nadaju se da će ga pronaći pre zime, kako ne bi dočekale hladno vreme na ulici. Sve druge informacije se mogu dobiti na kontakt-telefon 064/66-107-40.

Čupka

Ovu čupavu njuškicu je nedavno neki nehumani i nesavesni sugrađanin izbacio na ulicu, ali ju je, na njenu sreću, spasao jedan čovek, koji nažalost ne može da je zadrži, tako da mora da pronađe neki kutak u nečijem toplom domu. Stara je oko tri meseca, vesela je, živahna i prava lajavica – uvek spremna za igru i trk. Sada je očišćena od parazita, obezbeđena je i besplatna sterilizacija kada za to dođe vreme, a sve drugo se može saznati na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com.

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com. Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život.

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Pinči i mace Vojlovčanke!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Gojka i Mačoreta

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Belog i dve mekane njuškice!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.