INCIDENT U ČAČANSKOJ ŠKOLI Počelo da se dimi iz zida gde je radijator, vatrogasci odmah stigli na lice mesta FOTO

17:00

07.11.2023

Podeli vest:

RINA

Čačak – U Školi za osnovno i srednje obrazovanje „1.novembar” u Čačku, tokom dana došlo je do manjeg incidenta kada je nastao problem sa instalacijama, a iz jednog od zidova počeo da izbija dim. Na teren su odmah izašle ekipe policije i vatrogasne ekipe.

– Počelo je da dimi iz zida gde je radijator, odmah smo zvali vatrogasce kako bi videli šta se događa i kako ne bi došlo do požara i većih problema, kako su nam rekli iz nekog razloga povećava se temperatura u prostoriji, u narednim danima treba da ustanovimo koji je razlog tome, rekao je za RINU Milorad Đondrić direktor Škole za osnovno i srednje obrazovanje „1.novembar” u Čačku.

RINA

Kako se u ovoj školi nastava odvija samo u prvoj smeni, nije bilo potrebe za njenim daljim obustavljanjem.

– U narednim danima kada će učenici biti na raspustu ustanoviće se i razlog problema na instalacijama, dodao je Đondrić.

Inače, Škola za osnovno i srednje obrazovanje „1. novembar” osnovana je 1974. godine u Čačku i svake školske godine upiše veliki broj učenika čiji su mentalni, telesni i socijalni razvoj ometeni tako da je bilo neophodno obezbediti im posebne nastavne planove i programe, kao i poseban stručni kadar.

(Pančevac/RINA)

TRAGEDIJA U ŽELEZNIKU DOGODILA SE U 3 MINUTE Dete (3) je spavalo i odjednom je buknuo požar! MAJKA GA OSTAVILA DA SPAVA, BILO JOJ ŽAO DA GA BUDI VIDEO

POTRESNA PRIČA IZ ČAČKA Porodica tragično nastradalog dečaka pomogla obnavljanje uništene biblioteke jer mu je to bilo jedno od omiljenih mesta! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.