SLIKARSKE RADIONICE: Održano treće slikarsko druženje Udruženja invalida rada FOTO i VIDEO

22:15

10.11.2023

Podeli vest:

Pančevac

Tradicionalno, Udruženje invalida rada i osoba sa invaliditetom grada Pančeva organizuje slikarske radionice. Grad Pančevo kontinuirano podržava rad Udruženja invalida rada, kao i ostalih udruženja osoba sa invaliditetom, istakao je Milenko Čučković, član gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku.

– Grad Pančevo samo je ove godine izdvojio za projekte svih udruženja više od pet miliona dinara. Danas prisustvujemo jednoj od aktivnosti Udruženja invalida rada, to je treće njihovo druženje, na kojem se okuplja veći broj Udruženja sa područja Vojvodine. Grad će nastaviti da podržava sve njihove aktivnosti – kaže Čučković.

Pančevac

Slikarsko druženje za članove Udruženja invalida rada prilika je da se druže i neguju talente. Slobodan Stefanović, predsednik udruženja istakao je da ljudi uvek moraju da se bore, a da su slikarstvo i druženja veoma značajni.

Pančevac

– Danas je prisutno deset opštinskih organizacija iz Vojvodine, tako da se mi ovde uzajamno družimo i razumenjujemo iskustva. Ove godine bili smo na devet opštinskih likovnih kolonija –  ističe Stefanović.

Pančevac

Kurs slikanja vodila je slikarka Jelena Badnjevac Ristić, koja je učesnicima pomogla oko izbora teme i tehnika slikanja.

– Počeli smo najpre sa skromnim brojem ljudi, ali se vremenom sve više članova pridruživalo. –  kaže Jelena Badnjevac Ristić.

Pančevac

Članovi udruženja zahvalili su se Gradu Pančevu, kao i predsedniku udruženja na brizi i pomoći.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.