USPEH PANČEVAČKIH DIZAČA TEGOVA NA MEĐUNARODNOM TAKMIČENJU U POVERLIFTINGU Klub „Dinamo“ osvojio šest zlatnih, dve srebrne i četiri bronzane medalje FOTO

12:25

13.11.2023

Podeli vest:

Dinamo

Proteklog vikenda u Knjaževcu održano je međunarodno takmičenje “Gala kup“ u poverlifting sportu. Ukupan broj takmičara premašio je 100, tačnije 106, tako da je program takmičenja bio podeljen na dva dana.

Organizator takmičenja bio je poverlifting i bodibilding klub Knjaževac uz pokroviteljstvo Poverlifting saveza Srbije.

Dinamo

Klub dizača tegova Dinamo iz Pančeva predstavljalo je 15 takmičara, koji su u različitim uzrastnim i težinskim kategorijama osvojili ukupno 12 medalja, šest zlatnih, dve srebrne i četiri bronzane.

Dinamo

U konkurenciji kadetkinja najsjajnija odličja pripala su Kristini Jeremić, Istri Nikolić i Nataši Mitrović. Kod juniorki, zlatna medalja pripala je Jovani Milošev. Kod kadeta, zlatne medalje pripale su Andreju Radomiroviću i Ognjenu Crnčeviću, dok se Aleksandar Kačavenda okitio srebrnom medaljom.

Dinamo

Sergej Šalić, Igor Sotirov, Nikola Raković i Nenad Matijašević, nastupali su u juniorskoj konkurenciji. Sergej, Igor i Nikola bili su trećeplasirani u svojim težinskim kategorijama, dok je Nenad bio 4.

Dinamo

U seniorskoj konkurenciji kod devojaka nastupala je Ana Jakovljević, koja se okitila bronzom. Luki Veličkoviću pripala je srebrna medalja. Marko Radovanovu pripala je bronzana medalja. Luka Živanović bio je četvrti u svojoj kategoriji, dok je Aleksa Nikolić bio šesti.

Dinamo

U ekipnom plasmanu u konkurenciji svih klubova, Dinamo je zauzeo drugo mesto. Pojedinačne nagrade za relativno najjače takmičare/ke dobili su Krisitna Jeremić (konkurencija kadetkinja), Ognjen Crnčević (konkurencija kadeta), i Jovana Milošev (konkurencija juniorki).

Dinamo

Takmičarima Dinama sledi duža pauza i priprema za takmičenja u narednoj kalendarskoj godini. Naredne godine fokus će biti usmeren na odlazak na međunarodna takmičenja.

(Pančevac)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.