NOVAK ĐOKOVIĆ POSLE PORAZA: Navikao sam da svi žele da mi uzmu skalp

09:28

15.11.2023

Podeli vest:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izgubio je od Janika Sinera 2:1 u setovima. Sledi rasplet na završnom turniru u Torinu, svestan je Novak da je mnogo toga propustio, ali je džentlmenski na kraju čestitao Sineru.

Novak Đoković, posle poraza od Janika Sinera 2:1 po setovima, izjavio je na pres konferenciji da je protivnik zaslužio pobedu, i da smatra kako nije bio dovoljno agresivan i odlučan u trenucima kada se meč lomio.

– Moram da mu čestitam, odigrao je fantastičan meč. To sam mu i rekao na mreži. Zaslužio je da pobedi. U ovakvim mečevima, ukaže se jako mali broj prilika, i ako ih vi ne iskoristite, protivnik hoće. On je večeras bio hrabriji – rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta dodao je da je navikao na to da je svaki igrač dodatno motivisan da njega pobedi, gde god da igra na svetu, i da mu „uzme skalp“.

– Većinom sam kroz svoju karijeru pobeđivao u ovakvim mečevima. Neke sam izgubio, kao večeras. Mislim da nisam pravio mnogo grešaka, ali, u redu je. Neke pobediš, neke izgubiš – zaključio je Đoković.

Novak Đoković će u poslednjem kolu igrati protiv Huberta Hurkača.

(Pančevac/SportalBlic)

USPEH PANČEVAČKE STRELJAČKE DRUŽINE U SLOVAČKOJ Iva Rakonjac osvojila peto mesto u kategoriji kadetkinja puškom FOTO

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.