AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Crnče i mišiće sa Strelišta

16:14

19.11.2023

Podeli vest:

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici obavezni su da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu sa propisima.

Crnče

Preslatka „devojčica” stara oko tri meseca traži dom, nakon što je sklonjena sa ulice u veoma lošem stanju. Na sreću, sada se oporavila i traži siguran dom, nakon što je očišćena od parazita, a obezbeđena joj je i sterilizacija kada za to dođe vreme. Ova lepojka je veoma umiljata, vesela, razigrana i voli sve da jede, a sve drugo se može saznati pozivom na telefon 060/335-15-92.

Mišići sa Strelišta

Ova malena ekipa je spasena nedavno u naselju Strelište, a humana sugrađanka koja ih je privremeno sklonila sa ulice sada pokušava da im nađe trajan i siguran dom. Veseli su i razigrani, kao i svi njihovi vršnjaci, a među njima ima i mužjaka i ženki. Zainteresovani za udomljavanje treba da se jave na kontakt-telefon 063/360-549, putem aplikacije „Vajber”, za više detalja i fotografija.

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com. Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život.

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Brestovčanke i Čupka!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Pinči i mace Vojlovčanke!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Gojka i Mačoreta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.