ŽELEZNIČAR PONOVO OBRADOVAO NAVIJAČE Posle preokreta savladali Napredak sa 2:1!

09:15

27.11.2023

Podeli vest:

Železničar printscreen/ig: ftbl.serbia

FK Železničar savladao je napredak na domaćem terenu rezulltatom 2:1. Do nova tri boda izabranici Nenada Mijailovića došli su posle preokreta u drugom poluvremenu, a zahvaljujući golovima Stankovića i Grgića slavili su protiv Kruševljana sa 2:1.

Ovo je bila četvrta superligaška pobeda tima iz Pančeva, koji se sada pomerio na poziciju 14 na tabeli.

Gosti iz Kruševca su, bolje otvorili meč i rano su došli do vođstva. Posle greške odbrane domaćih, lopta je došla do Ljubomirca, koji je driblingom izbacio iz igre golmana domaćih Živkovića, a zatim šutirao sa deset metara za vođstvo Napretka – 0:1.

Pokušao je Železničar da stigne do izjednačenja do kraja prvog dela igre, međutim golman Bajić je u svim situacijama izlazio kao pobednik.

Na sve ili ništa krenuli su domaći igrači u nastavku utakmice, a dobre izmene trenera Mijailovića urodile su plodom. Ulazak Šušnjara je pokrenuo ekipu, a ostali su pratili iskusnog napadača.

Konačno, bolju igru Železničar je krunisao golom za izjednačenje u 61. minutu. Kapiten Đorđević je izveo slobodan udarac sa oko 25 metara. Loptu je uhvatio, a potom ispustio golman Bajić. Sve je to pratio štoper Stanković, koji je pritrčao i sa dva metra smestio loptu u mrežu Napretka za izjednačenje – 1:1.

Usledio je potpuni preokret na terenu u Pančevu. Samo dva minuta kasnije već je bilo 2:1 za Železničar. Hajdin je lepo prošao po levoj strani, usledio je pas do Grgića, kome sa pet metara iskosa nije bilo teško da savlada golmana Napretka – 2:1.

Do kraja utakmice Železničar je imao još nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat nije menjao.

U narednom kolu Pančevci gostuju u Lučanima.

(Pančevac/RTV Pančevo)

PRED PANČEVCIMA JOŠ JEDAN IZAZOV: Železničar u nedelju dočekuje Napredak

CRVENA ZVEZDA PROŠLA KROZ PAKAO DO POBEDE PROTIV PANČEVACA Fudbaleri Železničara nisu uspeli da zadrže prednost!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.