MAJA VITMAN ZADOVOLJNA RADOVIMA U DOLOVU

Urađeno je 11 ulica, a u toku je asfaltiranje ulica Jona Balana i Puta za Pesak. Pokazali smo da se mogu rešiti višedecenijski problemi ako se ima jasna strategija i vodi računa o ravnomernom ulaganju, naglašava Vitman.

17:58

30.11.2023

Podeli vest:

Pančevac

Menadžerka Grada Pančeva Maja Vitman obišla je radove na asfaltiranju u Dolovu koji se danas izvode u ulicama Jona Balana i Put za Pesak, ukupne dužine od 1.000 metara.

Nakon asfaltiranja radovi će se izvesti na završe bankine od kamenog agregata u širini pola metra sa obe strane ulica.

– Ove dve ulice su delegirane od strane građana Mesne zajednice Dolovo i od velikog su im značaja. Samo projektom JPP u Dolovu smo uradili 11 ulica u dužini od 9 km, što je zaista neverovatna informacija, istakla je Maja Vitman i dodala:

– Ovo je još jedna fantastična godina po pitanju putne infrastructure u gradu i naseljenim mestima. Od samog početka godine do danas nismo stali sa radovima i u kontinuitetu ih izvodimo. Imajući u vidu da pored rehabilitacije smo izveli i izvodimo i velike infrastrukturne projekte. Pokazali smo da se mogu rešiti višedecenijski problemi ako se ima jasna strategija i vodi računa o ravnomernom ulaganju, naglašava Vitman.

Gradska menadžerka izrazila je zahvalnost na podršci sa viših nivoa vlasti na izutetnoj saradnji i sufinansiranju koja su opredeljena za radove.

– Veoma zadovoljni vođenjem politike na lokalnom nivou i opredeljenim sredstvima u budžetu grada za asfaltiranje ulica u naseljenim mestima. Možemo se pohvaliti da pratimo politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića i da smo u toku tri godine putem projekta Javnog-privatnog patnerstva asfaltirali na teritoriji grada i naseljenih mesta ukupno 178 ulica, odnosno 90.8 km puteva. Svakako, ovde nećemo stati. Ima još dosta posla i radujemo se novim ulaganjima. Radovi putem projekta javnog-privatnog partnerstva su u toku u Banatskom Novom selu, Omoljici, Starčevu i Jabuci. Dok smo radove završili u Banatskom Brestovcu i Kačarevu, rekla je Vitman.

Takođe, Maja Vitman se osvrnula i na ostala ulaganja kada je reč o Dolovu.

– Što se tiče drugih radova u Dolovu, nakon više decenija otvorili smo vrtić za mališane uzrasta od tri i po do šest godina, uradili smo atarske puteve, rešavali pitanje uređenja deponije, rekonstrisali dva trga i izveli radove na sportsko rekreativnom centru, a u toku je i projektovanje za izgradnju nove kapele na severnom groblju.

Vitman se zahvalila meštanima Dolova na fantastičnoj saradnji, razumevanju i strpljenju vezano za radove koji slede.

 

U prethodne tri godine u Dolovu je urađena rehabilitacija kolovoza i sledećim ulicama:

1. Ulica Sonje Marinković, L=952,86 m
2. Ulica Ive Lole Ribara, L= 1156,25 m
3. Ulica Bratstva Jedinstva, L= 1285,15 m
4. Ulica Zimska, L=562,42 m
5. Ulica Boris Kidriča, L=160,00 m
6. Ulica Svetozara Marković, L=1000,00 m
7. Ulica Trg Oslobođenja, L=670,00 m
8. Ulica Petra Drapšina, L=1260,00 m
9. Ulica Istočna, L=1000,00 m
10. Ulica Jona Balana, L=330 m
11. Ulica Put za pesak, L= 680 m

To znači da je u prethodne tri godine u MZ Dolovo rehabilitovano oko 9 km kolovoza.

 

(Pančevac/Mirko Popović)

VELIKI DAN ZA GORNJI GRAD I ZA SVE PANČEVCE Maja Vitman obišla završne radove u Ulici Patrijarha Čarnojevića: Rekonstruisali smo 7 važnih ulica u gradu FOTO i VIDEO

MAJA VITMAN OBIŠLA RADOVE NA ASFALTIRANJU I U GLOGONJU: Pokazali smo da se mogu rešiti višedecenijski problemi ako se ima jasna strategija!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.