MAJA VITMAN OBIŠLA RADOVE NA ASFALTIRANJU I U GLOGONJU: Pokazali smo da se mogu rešiti višedecenijski problemi ako se ima jasna strategija!

12:14

03.11.2023

Podeli vest:

MZ Glogonj, Pančevac

Menadžerka Grada Pančeva Maja Vitman obišla je radove na asfaltiranju Partizanske ulice u Glogonju, što je jedna od devet ulica u kojoj su izvedeni radovi.

– Ovo je još jedna fantastična godina po pitanju putne infrastructure u gradu i naseljenim mestima. Od samog početka godine do danas nismo stali sa radovima i u kontinuitetu ih izvodimo. Imajući u vidu velike infrastrukturne projekte koje smo izveli i druge koje privodimo kraju, kao što je ulica Patrijarha Čarnojevića, naseljena mesta po dogovoru i ove godine i ovim krugom radova nisu izostala, rekla je Maja Vitman i dodala:

– Zahvalni smo podršci sa viših nivoa vlasti na izutetnoj saradnji i sufinansiranju koja su nam opredeljena, ali isto i veoma zadovoljni vođenjem politike na lokalnom nivou. U saradnji sa gradonačelnikom Aleksandrom Stevanovićem opredeljena su sredstva u budžetu grada za asfaltiranje ulica u naseljenim mestima. Možemo se pohvaliti da pratimo politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića i da smo u toku tri godine putem projekta Javnog-privatnog patnerstva asfaltirali na teritoriji grada i naseljenih mesta ukupno 176 ulica, odnosno 89.8 km puteva.

Instagram/Maja Vitman

U Glogonju su izvedeni radovi u 9 ulica i to u Mlinskoj, ulici 1. Maja, JNA od Ulice Oslobođenja do nasipa na Tamišu, 8.Marta, Proleterskoj, 4. oktobra, 29.novembra, Tamiškoj i završavaju se radovi u Partizanskoj ulici.

– Danas obilazimo radove na asfaltiranju ulice Partizanske u dužini od 350m, dok smo pre dva dana asfaltirali Tamišku ulicu u dužini od 1.000 m. Ostaje nam da se završe bankine od kamenog agregata širine pola metra u obe ulice, i za ovu godinu ovde završavamo. Svakako, ovde nećemo stati, jer u Glogonju ima još zahteva za radove, koje ćemo rado izvesti, ističe Vitman.

U prethodne tri godine rehabilitovano oko 8,1 km samo u Glogonju.

– Pokazali smo da se mogu rešiti višedecenijski problemi ako se ima jasna strategija i vodi računa o ravnomernom ulaganju. Pohvalila bih meštane Glogonja koji u saradnji sa svojom Mesnom zajednicom su prepoznali prioritete i zahvalni na razumevanju i strpljenju vezano za radove koji slede. Radovi putem projekta JPP su u toku u Banatskom Novom selu, Omoljici, Starčevu, Jabuci i Dolovu. Dok smo radove završili u Banatskom Brestovcu i Kačarevu, zaključuje menadžerka Grada.

(Pančevac)

MAJA VITMAN OBIŠLA RADOVE U OMOLJICI: Drago nam je što ispunjavamo obećanja! Asfaltirana Ulica Patrijarha Čarnojevića, počeli radovi i na pijaci! FOTO i VIDEO

MESNA ZAJEDNICA GLOGONJ: Asfaltiranje dela Tamiške ulice u toku

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.