POŽAR U STANU U ČAČKU: Jedna žena izubila život, a druga je teško povređena

09:29

05.12.2023

Podeli vest:

RINA

ČAČAK –   Pacijentkinja koja je povrede zadobila u požaru dovezena je bez vitalnih parametara i ona je izgubila život, rečeno je za RINU u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Naime, u požaru koji je rano jutros izbio u Trnavskoj ulici u centru Čačka, dve žene su teško povređene. One su hospitalizovane u Opštoj bolnici u Čačku.

– Na urgentno prijemno službu primljene su dve ženske osobe u teškom opštem stanju. Pacijentkinje su primljene u jedinicu intenzivne nege. Nakon detaljne opservacije i dijagnostike biće poznat stepen njihovih povreda, potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici.

Vatrogasne ekipe uspele su da lokalizuju vatru, kako se požar ne bi proširio na ostale stanove.

Veliki broj stanara evakusano je usled požara koji se dogodio. Njima je ponuđena lekarska pomoć, ali su je odbili rekavši da se osećaju dobro, rekao je jedan od stanara.

Prema nezvaničnim informacijama sa terena u stanu u kom je izbio požar bile su četiri osobe. Uzrok izbijanja požara još uvek nije poznat.

Ostali stanari rekli su da ih je rano jutros probudio miris paljevine i da su izleteli iz svojih stanova u strahu od vatre.

Tačan uzrok požara još nije poznat.

(Pančevac/RINA)

MAKLJAŽA U RESTORANU ŠAJKA Tri osobe povređene!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.