IVANJICA POMAŽE OCU 4 DECE: Ispred kuće Vasilija Bažalca stigao sav materijal za izolaciju i uređenje njegovog doma

12:14

06.12.2023

Podeli vest:

RINA

IVANJICA – Sitno se odbrojava do zvaničnog početka najhladnijeg godišnjeg doba i dok se mnogi dvoume gde otići na skijanje i da li obnoviti zimsku garderobu, ima i onih kojima je jedina želja da njihov dom bude topao tokom ledenih dana. Sa tom mukom svaku noć je legao u krevet i Vasilije Bažalac iz ivanjičkog sela Osonica, otac četvoro dece.

– Radi se od jutra do mraka, ali opet troškovi su veliki pa nam je ta izolacija na kući stvarno bila veliki san, jer za to novac sami ne znam kad bi uspeli da skupimo, rekao je za RINU Vasilije.

Ali, dobri ljudi ni ovaj put nisu mirovali niti sedeli skrštenih ruku. Upoznat sa teškom situacijom ove porodice, predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, lično se angažovao da se pomogne Bažalcima. Ispred njihove kuće stigao je sav potreban materijal za izolaciju i uređenje njihovog doma.

– Stigla je zidna i podna keramika, laminat, staklena vuna, filc, sredstva za izolaciju vlage, glet, gips, lepak, jupol i drugo, ali i topla odeća i obuća za četvoro mališana. Mnogo nam ovo znači. Narednih dana ću moći da dovršim na kući sve da moja porodica ima siguran dom jer nismo ovo finansijski mogli da priuštimo. Zahvalio bih se predsedniku i svima koji su nam pomogli. –rekao je Bažalac.

Osmeh na licima roditelja, ali i mališana rekao je više od hiljadu reči. Dečica, još uvek mala, kao i sva deca najviše su se obradovali poklonima, a domaćin što će njegova porodica konačno siguran i topao krov nad glavom.

– Mi smo uvek tu za naše građane, pomažemo kad god i koliko god smo u mogućnosti. Kad vidim njihovu sreću i meni je onda srce puno, kratko je rekao Momčilo Mitrović, predsednik opštine Ivanjica.

(Pančevac/RINA)

100 NOVIH SADNICA NA TAMIŠKOM KEJU

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.