SNIMAK TUČE Potukli se navijači Zvezde i Sitija u centru Beograda

12:27

13.12.2023

Podeli vest:

Pritnscreen/X

Navijači Crvene zvezde sukobili su se sa pristalicama Mančester sitija u utorak uveče.

Iako je bilo najavljeno da navijača „građana“ neće biti u Beogradu na utakmici sa Crvenom zvezdom u šestom kolu grupe G u Ligi šampiona (sreda, 18.45), grupa njih je ipak došla u srpski glavni grad.

I sudeći po snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, nije se dobro provela.

Navodno je do tuče došlo ispred jednog lokala u centru Beograda, gde se grupa Engleza okupila i pevala. Na to je reagovalo nekoliko desetina „delija“, pa je policija morala da reaguje.

Patrola policije je brzo i stigla na lice mesta odakle su navijači otišli posle okršaja, a detaljnijih informacija o broju povređenih i stepenu povreda za sada nema.
Pristalice crveno-belih su na prethodnim gostovanjima svog kluba bile u velikim grupama i u Lajpcigu i u Bernu. I u nemačkom i u švajcarskom gradu su korteom u pratnji lokalne policije išli ka stadionima Lajpciga i Jang Bojsa.

Zvezda u sredu uveče nema takmičarski motiv da krene u napad na Mančester siti jer su „građani“ već prošli dalje u nokaut fazu elitnog takmičenja, a Zvezda je posle gostovanja u Bernu i poraza od Jang Bojsa ostala bez šanse za plasman dalje.

(Pančevac/Nova)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.