CREPAJA: Završena multifunkcionalna sportska hala

Ovaj objekat ima za cilj unapređenje omladinskog sporta, a služiće kako za fizičko tako i za brojne vannastavne aktivnosti.

18:37

20.12.2023

Podeli vest:

Hala u Crepaji
Printscreen/RTV Pančevo

U Crepaji je završena sportska hala, jedan od najzahtevnijih infrastrukturnih objekata na kom je opština Kovačica radila. U sklopu nove sportske hale nalaze se svlačionice, biletarnica, teretana i prostor za aerobik.

Multifunkcionalna sportska hala u Crepaji zamenila je dotrajalu i nefunkcionalnu halu, te će se uslovi za razvoj sporta podići na visok nivo. Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović u dva navrata posetio je radove na hali, s obzirom na značaj ovog objekta za razvoj omladinskog sporta.

Inače, Opština Kovačica jedna je od tri opštine u Vojvodini koja je na konkursu za razvoj sporta Fonda za kapitalna ulaganja dobila projekat, istakao je Dragan Jovanov, predsednik MZ Crepaja.

Ovom kapitalnom investicijom Pokrajinske vlade i opštine Kovačica obezbeđen je objekat čiji je cilj unapređenje omladinskog sporta, a služiće ne samo za nastavu fizičkog već i za brojne vannastavne aktivnosti upravo zahvaljujući multifunkcionalnosti objekta.

(Pančevac/RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.