BRAVO ZA KOŠARKAŠE IZ CREPAJE: Veliki trijumf Balanove ekipe! Družina Kozlovac od jeseni će se nadmetati u Drugoj regionalnoj ligi grupa JUG!

09:37

01.08.2023

Podeli vest:

Družina Kozlovac
Košarkaški klub Družina Kozlovac iz Crepaje ostvario je lep i zapažen uspeh. Trijumfovao je u Letnjoj ligi grupa „Banat”, takmičenju koje organizuje Okružni košarkaški savez Pančeva, a koje se igra pod okriljem Košarkaškog saveza Vojvodine.
Crepajci su bili najbolji u konkurenciji timova: Roling Hanter (Pančevo), Omladinac (Ilandža), Budućnost (Alibunar) i Mladost (Uljma).
Osvajanjem šampionske titule momci iz Crepaje su se izborili i za plasman u viši rang takmičenja, pa će se od jeseni nadmetati u Drugoj regionalnoj ligi grupa „Jug”.
Lep uspeh za igru Crepajaca pod obručima izborili su momci koji su s mnogo žara nosili dres Družine Kozlovac, a to su: Perica Tepša, Konstantin Balan, Milan Dinić, Duško Trifković, Dušan Kreculj, Dalibor Mijajlović, Filip Radenković, Aleksandar Dimitrijević, Luka Stošić, Matija Kendereški, Dragan Dupalo i Dragan Atanackov.
Ekipu je predvodio trener Dragan Balan, a velike zasluge za napredak crepajačke košarke imaju i članovi uprave kluba Siniša Balan i Dragan Brankov.
(Pančevac/A.Živković)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.