NOVO VUČIĆEVO OBRAĆANJE GRAĐANIMA Očuvaćemo i odbranićemo izbornu volju našeg naroda i demokratiju

Očuvaćemo i odbranićemo izbornu volju našeg naroda i demokratiju. Imamo dvojicu teško povređenih policajaca

22:47

24.12.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao je večeras hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.  Predsednik  Aleksandar Vučić obratio se građanima posle sednice.

– Zahvalio sam se pripadnicima svim pripadnicima policije koji su težak teret podneli večeras. Za ljude je važno da znaju da je ovo bilo pripremljeno. Za to imamo čvrste dokaze. Država će da reaguje i uveren sam da će tužilaštvo i nadležni državni organi da reaguju u skladu sa Ustavom i zakonom. Niko nema pravo da ruši našu kuću i da uništava imovinu ove zemlje, a još manje neko ima prava da nanoši teške povrede našim policajcima. Imamo dvojicu teško povređenih policajaca, a više lakše ili još neustupljenog stepena povreda. Gađali su ih kockama kojima bukvalno možete da ubijete čoveka. O staklu koje je padalo na njih da ne govorim – rekao je Vučić.

Uhapšeno je više od 35 siledžija i nastavlja se akcija.

Pristalice koalicije „Srbija protiv nasilja“ (SPN) nastavile su večeras protest ispred Skupštine Beograda gde su predvođeni Aleksandrom Jovanovićem Ćutom još jednom nasilno pokušali da uđu u zgradu.Policija u zgradi Skupštine grada je reagovala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.