PAKETIĆI ZA MALIŠANE KOVAČICE Humanitarna organizacija Ljubav podelila poklone za najmlađe sugrađane

19:11

04.01.2024

Podeli vest:

RTV OK

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Opštinska humanitarna organizacija “Ljubav” podelila je paketiće za socijalno ugrožene i bolesne sugrađane. Novogodišnje paketiće dobili su i najmlađi meštani opštine Kovačica.

Udruženje je zahvaljujući humanitarnim bazarima pod nazivom „Karavan ljubavi“ uspelo da nabavi neophodna sredstva za pripremu 60 paketića. Predškolska ustanova „Kolibri“ se takođe priključola ovoj akciji. Roditelji, deca i zaposleni u Kolibriju sakupljali su igračke, slatkiše, kozmetiku koji su sada deo paketića.

Paketići su podeljeni u Padini, Kovačici, Debeljači, Uzdinu, Idvoru i Samošu. Kako navode iz ove humanitarne organizacije puno je ljudi oko nas koji žive teško, u lošim uslovima, neki su i bolesni, upravo je cilj ove akcije bio da se i njima pruži ljubav i pažnja tokom najlepših praznika. I u 2024. godini OHO „Ljubav“ će se posvetiti svima kojima je pomoć potrebna a ujedno da podigne svest i da primer i drugima da mogu da pomognu svojim sugrađanima. Članice organizacije „Ljubav“ se ovim putem zahvaljuju svima koji su se pridružili ovoj lepoj humanitarnoj akciji.

(Pančevac/Pančevo info)

PRVA AKCIJA U 2024: Veliki odziv Pančevaca za dobrovoljno davanje krvi

PRVU BEBU ROĐENU U PANČEVU U 2024. DONELA NA SVET MILENA STANISAVLJEVIĆ IZ DEBELJAČE

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.