ŽELJIN PRVI TRENING U 2024. Prvi kontrolni meč 16. januara, pa pripreme na Kipru

08:20

11.01.2024

Podeli vest:

Pančevac

Fudbalski klub Železničar održao je prvi trening pred nastavak superligaške sezone. Prozivci trenera Nenada Mijailovića odazvalo se 29 igrača.

– Pred nama je pet nedelja priprema, koliko ima do početka drugog dela prvensta. Prvi deo trenažnog pricesa sprovešćemo u Pančevu, do 17. januara, kada se selimo na Kipar. Tamo ćemo boraviti jedanaest dana. U planu je šest pripremnih utakmica. Zadržali smo dobar deo igračkog kadra, biće i nekih odlazaka, a kao što sam ranije već govorio, broj igrača koji će doći u klub biće minimalan jer smo mi imali ovde problem sa veoma velikim brojem igrača i igrača pod ugovorom. Uprava svakako radi na nekim dolascima i odlascima, a javnost i naši navijači će svakako o svemu biti blagovremeno obavešteni. Neka imena su već izvesna ali još uvek nisu zvanično saopštena, ali u narednih par dana možemo već očekivati prva pojačanja. Očekuje nas veoma naporan rad, jer je pred nama jedna veoma teška ambicija, a to je opstanak u ligi, ali mislim da svi ljudi u klubu daju sve od sebe i da će igrači i stručni štab dati sve od sebe i da ćemo svi zajedno biti dovoljno dobri da ostvarimo te ambicije i da se u Pančevu i sledeće godine igra superligaški fudbal. Momci su poprilično raspoloženi došli na ovo prvo okupljanje i to, da tako kažem „nezapušteni”, što znači da su svi u međuvremenu imali individualne programe kojih su se definitivno pridržavalii, rekao je prvi trener Želje Nenad Mijailović.

Prvi kontrolni meč zakazan je za 16. januar, kada će Železničar odmeriti snage sa Zvijezdom 09 iz Stanišića.

– Nadam se da ćemo nastaviti da radimo kao i do sada. Biće nekih promena, kao što je trener rekao. Mi smo spremni za početak priprema i nova iskušenja i zahteve. Sledi nam deo koji igrači uglavnom najviše ne vole, a to je fizička priprema. Deset dana ćemo raditi u Pančevu, a onda nas čeka još desetak dana rada na Kipru, kada je reč o glavnom delu priprema, a posle toga se nadam da ćemo spremni nastaviti pravcem koji smo zacrtali. Atmosfera u timu je uvek na zavidnom nivou, tako da sa puno elana dočekujemo nastavak prvenstva, istakao je kapiten „dizelke“ Aleksandar Đorđević.

(Pančevac/E Pančevo)

FUDBALERI ŽELEZNIČARA SE PRIPREMAJU NA KIPRU Pre polaska očekuje ih prijateljska utakmica

ŽELEZNIČAR PRUŽIO OTPOR U NIŠU: Utakmica završena rezultatom 1:1

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.