UKRALE 26 RASNIH PASA Beograđanke se predstavile kao radnice Zoohigijene i obmanule vlasnicu

18:23

14.02.2024

Podeli vest:

pexels-sam-lion

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci podneće krivičnu prijavu protiv dve Beograđanke, stare 36 i 23 godine, koje se sumnjiče za dva krivična dela krađa.

Sumnja se da su se, 6. februara, njih dve lažno predstavile meštanki Bačke Palanke kao radnice „Zoohigijene” i oduzele joj trinaest rasnih pasa. One su, prema našim saznanjima, došle obučene u zaštitna odela, sa maskama na licu, pokazavši joj lažno rešenje sa logom „Zoohigijene”. Rekle su joj da su došle da provere u kakvim uslovima drži pse, jer su se, navodno komšije žalile i da zbog toga moraju da odvedu životinje kako bi se utvrdilo u kakvom su stanju.

Beograđanke su, kako se sumnja, ponovo došle sutradan, ali vlasnica pasa nije bila kod kuće, te su u njenom odsustvu odvele još trinaest pasa.

Vlasnica pasa je nestanak pasa prijavila policiji, koja je operativnim radom identifikovala osumnjičene, a na području Novog Sada, odnosno u Budisavi, Beogradu i Čačku pronašla svih 26 pasa koji će biti vraćeni vlasnici.

Inače, vlasnica pasa rase maltezer i francuski buldog je, prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao „Dnevnik” , navodno, preko društvenih mreža oglašavala prodaju pasa, pa se pretpostavlja da su dve žene iz Beograda tako došle do informacije da ona drži pse.

(Pančevac/Dnevnik/D. N.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.