Mijailović: Gosti zadržavali vreme! Lazetić: Veliko bravo za moje igrače

09:22

26.02.2024

Podeli vest:

FK Željezničar

Fudbaleri TSC-a slavili su trijumf u Pančevu protiv Železničara rezultatom 3:2 (2:0) u meču 22. kola Mozzartbet Superlige Srbije. Evo kako su meč prokomentarisali šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić i trener Želje Nenad Mijailović.

Nenad Mijailović, trener Železničara, nije mogao da bude zadovoljan:

– Dobro smo počeli, ali su gosti poveli iz prve prilike. Poništen nam je gol za 1:1 zbog igranja rukom. U nastavku smo izašli odlično, stvarali šanse, iznudili jedanaesterac, ali nismo uspeli da dođemo do izjednačenja. Nadoknada drugog poluvremena morala je da bude duža, jer su gosti malo više zadržavali vreme, što je takođe uticalo da ostanemo bez bodova.

Žarko Lazetić, šef struke TSC-a, čestitao je izabranicima na trećoj uzastopnoj pobedi:

– Rezultat je uvek najvažniji. Gledaoci su mogli da vide dobru igru. Za nas je prvi deo utakmice bio jako kvalitetan. Ušli smo u nervozu u nastavku, tako da je Železničar imao prilike, najbolju iz jedanaesterca. Veliko bravo za moje igrače za učinak u prva tri prolećna kola.

 

 

 

Ova dva rivala u narednom kolu će igrati protiv „večitih“ – Železničar će gostovati Partizanu u Humskoj, a TSC će u Bačkoj Topoli dočekati Crvenu zvezdu.

(Pančevac/Sportski žurnal)

PANČEVCI PORAŽENI NA DOMAĆEM TERENU Fudbalerima Želje nedostajalo malo sreće za remi sa TSC-om

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.