SUTRA KOD VUČIĆA JOŠ DVE LISTE

13:23

26.02.2024

Podeli vest:

Screenshot/Video plus

Predsdnik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sutra konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade Srbije, a na razgovore su pozvani predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara i liste „Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka – Tomislav Žigmanov – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini“. 

Sastanak sa predstavnicima liste „Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!“, predviđen je u 10.30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Kako je saopštila pres-služba predsednika, predstavnici liste „Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka – Tomislav Žigmanov – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini“, pozvani su na razgovor u 11.45 sati.

Razgovorima sa predstavnicima lista „Politička borba Albanaca se nastavlja – Šaip Kamberi“ i „Ruska stranka – Slobodan Nikolić“ Vučić je danas počeo konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade. Kako je predviđeno Ustavom, predsednik predlaže Skupštini kandidata za predsednika Vlade pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista i predlaže onog kandidata koji može da obezbedi izbor Vlade.

Posle izbora 17. decembra, ukupno je 10 izbornih lista prešlo cenzus.

(Pančevac)

VUČIĆ DANAS POČINJE KONSULTACIJE O BUDUĆEM PREMIJERU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.