Stefan Hajdin: Što sam bliže golu opasniji sam – zajedništvom do opstanka

15:45

14.03.2024

Podeli vest:

printscreen/FK Železničar

Stefan Hajdin, dvadesetdevetogodišnji defanzivac,  postigao je dva gola u susretu sa Radničkim iz Niša (3:2) i asistirao za treći – ujedno i pobedonosni.

Reklo bi se najbolja utakmica do sada u karijeri?

“Prvi put sam dao dva gola na istoj utakmici i prelep je osećaj. Upisao sam i asistenciju za pobedu, tako da sve me to raduje. Što se tiče učinka jeste, ali sigurno ima i nekih gde je statistika bila slabija, ali sam bolje odigrao”, počeo je Hajdin za Meridian sport.

Bivši fudbaler Crvene zvezde bio je strelac i u pretprošlom kolu protiv Partizana, a u pet utakmica prolećnog dela sezone upisao je po tri gola i asistencije.

“Trener mi je dao slobodu, da se krećem i na liniji i u sredini, što sam bliže njihovom golu to sam opasniji. Pratim “druge lopte”, odbitke i tako sam i postigao pet golova ove sezone.”

Železničar je protiv Radničkog upisao prvi superligaški trijumf u ovoj godini.

“Sve ove prethodne utakmice smo bili veoma blizu pobede, pogotovu protiv Čukaričkog i Novog Pazara, ali malo je nedostajalo. Sada se vratilo u veoma bitnom trenutku. Trijumf nad Nišlijama je važan da se pokrenemo, sada smo opet konkurentni u borbi za opstanak”, kaže Hajdin.

Jedan od lidera ekipe ističe da u taboru Pančevaca vlada dobra atmosfera i zajedništvo.

“Svi, igrači i treneri, smo ujedinjeni u cilju, dobro se razumemo, imamo odličan odnos. Lepo se družimo i van terena, posećujemo pozorište, krasi nas zajedništvo. Upravo to bi mogao biti ključ opstanka, koji ćemo sigurno izboriti”, uverava Hajdin.

Nakon Kragujevčana, Pančevce očekuju dueli sa direktnim konkurentima za opstanak u eliti – Javorom, IMT-om, Radnikom.

“To su rivali po meri. Nismo ni očekivali previše bodova iz mečeva sa ekipama iz vrha, treba biti realan i uzimati bodove protiv ekipa našeg nivoa, a to su Javor, IMT, Radnik”, zaključio je Hajdin.

(Pančevac/MeridianSport)

MINISTAR POSETIO INDUSTRIJU SKROBA JABUKA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.