SVI SE PITAJU GDE JE KEJT MIDLTON Sada se oglasila bolnica u Londonu u kojoj je lečena!

15:11

20.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/nstagram: _kate_middleton_royal

Bolnica u Londonu, u kojoj je lečena Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, oglasila se nakon što su počele da kruže priče da je njihovo osoblje pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji.

Izvršni direktor bolnice je rekao da će biti preduzete „adekvatne mere“ kada je u pitanju ovaj slučaj.

„Svi na klinici su veoma svesni naših individualnih, profesionalnih, etičkih i pravnih obaveza u pogledu poverljivosti pacijenata“, rekao je izvršni direktor Al Rasel.

On je rekao da su zaposleni „izuzetno ponosni na izvanrednu brigu i diskreciju koju želimo da pružimo svim našim pacijentima koji nam svakodnevno daju poverenje“.

„Imamo sisteme za praćenje upravljanja informacijama o pacijentima i, u slučaju bilo kakvog kršenja, biće preduzeti svi odgovarajući istražni, regulatorni i disciplinski koraci. U našoj bolnici nema mesta za one koji namerno narušavaju poverenje bilo kog od naših pacijenata ili kolega“, naveo je direktor.

Podsetimo, šefovi londonske klinike, gde je princeza od Velsa podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u januaru, pokrenuli su istragu nakon što se tvrdi da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi kraljevskim beleškama.

„Ovo je velika povreda bezbednosti i neverovatno štetna za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice. Šefovi su kontaktirali Kensingtonsku palatu odmah nakon što im je skrenuta pažnja na incident i uverili palatu da će biti sprovedena potpuna istraga“, rekao je izvor za Mirror.

„Celo medicinsko osoblje je šokirano i izbezumljeno zbog optužbi i veoma je povređeno što bi kolega od poverenja mogao navodno biti odgovoran za takvo kršenje poverenja i etike“, naveo je.

Istraga dolazi usred cunamija spekulacija o princezinom nepoznatom zdravstvenom stanju, a kada je je Kensingtonska palata saopštila da se princeza povlači iz javnog života do posle Uskrsa. Teorije zavere koje se šire o njoj na internetu uključuju da je mrtva, da je zamenjena dvojnicom ili da je brak sa Vilijamom u problemima.

Istraga bolnice dolazi nakon što su se u ponedeljak pojavili video snimci i slike na kojima Kejt i princ Vilijam posećuju farmu u Vindžoru.

(Pančevac/Novosti)

KEJT MIDLTON NAPUSTILA BOLNICU Pojavili se prvi snimci princeze nakon misteriozne operacije

KRALJU ČARLSU DIJAGNOSTIFIKOVAN RAK Danas počeo lečenje u Londonu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.