DEČAK koji je MASAKRIRAO JAGANJCE ide u HRANITELJSKU PORODICU?!

15:40

21.03.2024

Podeli vest:

printscreen/YT

M. Ž. (13) je brutalnim udarcima sekirom po glavi ubio 12 jaganjaca iz, kako se pretpostavlja, revolta, jer je morao svakodnevno da ih čuva.

Dečak če navodno biti smešten u hraniteljsku porodicu, preneo je portal Novosti.

On bi za petnaestak dana trebalo da bude pušten iz Kliničkog centra Vojvodine, u kom se nalazi na posmatranju otkako je 11. marta masakrirao pomenute životinje.

Kako je ispričao Predrag T, vlasnik farme ovaca kod kog je dečakova porodica živela poslednje dve godine, u istu hraniteljsku porodicu otići će i njegov otac i tri rođene sestre.

– Ljudi iz Centra za socijalni rad Vršac juče su nam saopštili da je doktor, koji je veštačio dečaka, rekao da on ne bi trebalo da se vrati u staro okruženje i u školu koju je pohađao, da ne bi bio izvrgnut ruglu. Takođe, doktor smatra i da on ne bi sada trebalo da bude izopšten iz svoje primarne porodice. Zato je Centar rešio da i oca i dečakove tri rođene sestre preseli u neko drugo selo, u istu hraniteljsku porodicu, u kojoj će, navodno, živeti u dobrim uslovima. Imaće kuću sa dve sobe i kupatilom – kaže Predrag T, za Novosti.

On, međutim, naglašava da ni otac ni devojčice ne žele da se sele iz svog rodnog Markovca.

– Svi smo uznemireni zbog njihove najavljene selidbe. Juče su nam to saopštili, a danas će već da ih odvedu. Devojčice ne prestaju da plaču. Jedna je od plakanja čak dobila i temperaturu. Otac, takođe, ne želi da ide. Ne znam šta će na kraju biti – dodao je Predrag T.

(Pančevac/Nportal)

MENJA RADNIKE, SUŠI I ZALEĐENE ŠLJIVE Neverovatan izum Čačana, napravili automatizovanu sušaru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.