PIO FOND POZIVA PENZIONERE DA PREUZMU KARTICE

Tanja Vergić Topić: Pozivamo sve koji su do kraja 2023. godine podneli zahtev da dođu, jer su kartice uglavnom sve stigle

20:59

22.03.2024

Podeli vest:

Pančevac

Podela penzinerskih kartica počela je u oktobru 2023. godine. Trenutno se u filijali PIO Fonda u Pančevu nalazi veliki broj kartica za koje su zahteve penzioneri podneli do kraja 2023 godine. Tanja Vergić Topić, direktorka filijale poziva korisnike penzija da dođu i preuzmu svoje kartice.

– Mnogi korisnici penzija ili ne vide poruke ili su stariji pa ne umeju da pročitaju ili su promenili telefon ili su se preselili, mi pozivamo sve koji su do kraja 2023. godine podneli zahtev, da dođu jer su kartice uglavnom sve stigle. Neke se nalaze još u Poštama Srbije, koje nam nisu vratili ali je većina vraćena i nalaze se u filijali. Samo uz LK korisnika penzije mogu da se preuzmu. Ovom prilikom pozivamo sve penzionere da dođu u filijalu Pančevo, ali i u naše ispostave. U Kovačici su gotove sve kartice preuzete, dok u Kovinu ima još kartica kao i u Pančevu, rekla je Tanja Vergić Topić, direktorka PIO Fonda filijala Pančevo.

Penzionerske kartice omogućavaju najstarijim sugrađanima velike popuste na teritoriji cele Srbije, potseća Tanja Vergić Topić.

– Penzionerske kartice daju najviše popust kod velikih trgovinskih lanaca, prilikom registracije automobila, u laboratorijama, velike mogućnosti postoje da se iskoriste penzionerske kartice. Penzionerske kartice mogu da koriste korisnici penzija na teritoriji cele Srbije. Kod nas na oglasnoj tabli penzioneri mogu da pogledaju koje su to sve kompanije daju popuste, a deteljnije informacije nalaze se na sajtu PIO Fonda, rekla je Tanja Vergić Topić.

Građani koji su postali nedavno penzioneri, mogu posle dobijanja prve penzije da podnesu zahtev za dobijanjem penzinesrske kartice, potsećaju u PIO Fondu. Izrada kartice traje oko 2 meseca posle čega se one mogu podići u filijalama PIO Fonda.

(Pančevac/RTV Pančevo)

VAŽNA INFORMACIJA ZA PENZIONERE: Penzionerske kartice mogu se preuzeti i subotom

SKORO MILION PRIJAVLJENIH ZA PENZIONERSKE KARTICE: Ministar Mali najavio veliki događaj za sedam dana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.