FK BORAC STARČEVO OSVAJAČ KUPA FSP PANČEVO

Finalna utakmica Kupa Područnog saveza Pančevo između „BAK-a“ iz Bele Crkve i „Borac“ iz Starčeva završena je rezultatom 2:1 za Borac.

10:33

05.04.2024

Podeli vest:

printscreen/YT

FK Borac Starčevo je osvajač Kupa FSP Pančevo! Finalna utakmica Kupa Područnog saveza Pančevo između „BAK-a“ iz Bele Crkve i „Borac“ iz Starčeva , a koja je odigrana na stadionu FK „Radnički“ u Kovinu, završena je rezultatom 2:1 za Borac. Strelci Bajić i Lukić.

Posle utakmice oglasili su se fudbaleri BAK-a, koji su sportski podneli poraz i čestitali ekipi Borca.

„Poraženi smo u finalu od ekipe Borca, ne idu nam finala nikako, naš tim je u istoriji mnogo puta gubio finala, tako je i danas bilo.
Što se utakmice tiče, može se reči da je bila jedna ravnopravna borba, bilo je šansi na obe strane, međutim ekipa Borca se bolje snašla. Mi im ovim putem čestitamo i želimo da doguraju što dalje u nastavku Kup takmičenja“, naveli su iz BAK-a.
 BAK se zahvaio čelnicima FK Radnickog na gostopimstvu, naglašavajući da su bili dobar domaćin te da su pripremili sve za odigravanje ove finalne utakmice.
„Takođe upućujemo zahvalnost ljudima iz Fudbalskog saveza Pančevo na organicaciji celog takmičenja“ naveli su iz BAK-a i dodali da se okreću obavezama u prvenstvu gde ij čeka velika borba za opstanak u VFL „ISTOK“.
(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.