VELIKI USPEH KARATISTA MLADOSTI: Osvojili medalje u Inđiji i plasirali se na Prvenstvo Srbije

10:36

08.04.2024

Podeli vest:

KK "Mladost" Pančevo

Nakon kvalifikacija sa Prvenstva regiona, na Prvenstvu Vojvodine u Inđiji (7.4.2024) sastali su se najbolji mladi karatisti iz Srema, Banata i Bačke. Oko 400 takmčara je nastupilo na četiri borilišta, a pančevački karate klub „Mladost“ nastupio je sa šesnaest predstavnika koji su se takmičili u katama i borbama i postigli odlične rezultate.

Kod pojedinačnih dostignuća, najuspešniji bio je Marinković Sava, koji je u katama osvojio prvo mesto i zlatnu medalju. Srebrom su se okitili Crevar Luka (kate) i Vlajin Gregor (borbe), dok je bronzano odličje u katama pripalo Markov Davidu, a u borbama – Vujinović Filipu, Čogurić Milošu i Marinković Dunji.

Bilo je uspeha i u ekipnom takmičenju, pa su tako treće mesto u borbama izborile i dve ekipe mladih nada pančevačkog karatea: ženska – u sastavu Panić Teodora, Marinković Dunja, Drljača Danka, Kostić Nina, i muška – u sastavu Vuković Marijan, Vujinović Filip, Čogurić Miloš, Računica Nemanja.

Svi osvajači medalja su se plasirali na Prvenstvo Srbije. Međutim, pored osvajača medalja plasman na prvenstvo izborili su i: Stekulac Strahinja, Panić Jovana, Kostić Nina i Mihajlović Lena.

Na prvenstvu Vojvodine dobar nastup u ekipnom meču imala je Ackov Ivana.

Trener Makitan Miloš zadovoljan je nastupom i plasmanom svojih takmičara, kojima nakon kratkog odmora predstoje pripreme za predstojeće Prvenstvo Srbije.

(Pančevac)

ŠKOLSKO PRVENSTVO U KARATEU: Milica iz 8-3 osvojila treće mesto, a Vuk srebro i bronzu

Zlato i srebro za veslače Tamiša

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.