BRAVO, PANČEVCI FK Dinamo1945 – FK Sloven Ruma 1:0

Nakon duplog pasa, rezervista Pančevaca, Delibašić je sa 14, 15 metara uputio lob udarac, a lopta je pogodila stativu i odbila se u mrežu Matije Šegavca.

21:20

14.04.2024

Podeli vest:

FK Dinamo Pančevo

Fudbalerima GFK Slovena iz Rume očigledno aprilsko sunce ne prija, s obzirom da su nakon dva remija u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala (OFK Kikinda 2:2 i Podunavac Elemir 3:3), doživeli i prvi prolećni rezultatski neuspeh.

Nakon punih pet i po meseci satav iz Rume napušta teren pognutih glava i to verovatno u momentu kada je malo ko očekivao da će se to dogoditi.

Došli su Rumljani u Pančevo na megdan ekipi Dinama 1945 sa jasnom namerom da osvoje tri boda kojima bi se vratili na lidersku poziciju sa koje su se u poslednja 24 časa „šepurili“ fudbaleri Železničara iz Inđije, ali nakon meča u kojem je glavni sudija Srđan Tanović imao pune ruke posla pokazavši sedam žutih i dva crvena kartona, nalaze se u poziciji da više ništa ne zavisi samo od njih.

Imali su gosti terensku inicijativu i posed lopte na svojoj strani, ali nikako nisu uspevali da nadmudre poslednju liniju Pančevaca, a i prilike do kojih su uspeli da stignu, nisu realizovali.

Kako je vreme odmicalo, gosti su bili sve nervozniji, tako da je u 83. minutu delilac pravde pokazao crveni karton treneru Rumljana Zoranu Vasiljeviću koji ne samo da je oštro protestvovao zbog odugovlačenja igre, već je u jednom momentu ušao i na sam teren.

I kada se to najmanje očekivalo, u jeku napada gostiju, fudbaleri pančevačkog Dinama 1945 organizuju napad koji u svom začetku nije nagoveštavao ishod kakav je viđen. Igrao se drugi minut nadoknade vremena, a na poziciji levog krila kombinovali su Vasilije Delibašić i Dejan Parađina. Nakon duplog pasa, rezervista Pančevaca, Delibašić je sa 14, 15 metara uputio lob udarac, a lopta je pogodila stativu i odbila se u mrežu Matije Šegavca

Treba napomenuti da je do kraja susreta, takođe zbog protesta isključen i pomoćni trener ekipe iz Rume, Nedeljko Babić.

– Srpska liga Vojvodina, 23. kolo:

Dinamo 1945 (Pančevo) – GFK Sloven (Ruma) 1:0 (0:0)

Strelac: V. Delibašić u 90+2. minutu

Stadion: Gradski stadion u Pančevu

Sudija: Srđan Tanović

Žuti kartoni: A. Nikolić, V. Radisavljević (Dinamo 1945); I. Batalo, M. Popović, V. Jandrić, Z. Vasiljević-trener, R. Protić (GFK Sloven)

Crveni kartoni: Z. Vasiljević-trener, N. Babić-pomoćni trener (GFK Sloven)

Dinamo 1945 (Pančevo): Marković, Kolocka, Đošić (Malidžan), Nikolić, Blagojević, Parađina, Đošić (Obadović), Marković, Jambrušić (Delibašić), Vlahović, Radisavljević (Bojić).

GFK Sloven (Ruma): Šegavac, Radović, Lukešević (Popović), Jandrić, Batalo (Protić), Radišić, Maksimović (Stojisavljević), Marinković (Ilić), Kuljanin (Janjić), Ignjić, Savinović.

(Pančevac)

KLS: KK Sloboda – KKTamiš 81:73! Vojvodina prvak

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.