SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU: Dovoljna je zdravstvena knjižica i overen uput lekara

19:09

06.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Dovoljna je zdravstvena knjižica i overen uput od izabranog lekara da zakažete pregled u Savetovalištu za ishranu koje se nalazi u Zavodu za javno zdravlje Pančevo. Najvažnije da doneti odluku da želite da se zdravo hranite i tako mršavite.

Od nedavno je pri Zavodu za javno zdravlje Pančevo počelo sa radom savetovalište za ishranu koje je namenjeno deci i odraslima. Na pravilan način uz sve laboratorije analize, pod kontrolom lekara specijalista mršavi se na zdrav način.

„Savetovalište za ishranu radi četvrtkom od 8 do 12 i dolazi se sa uputom lekara opšte prakse ili sa pedijatrom i laboratorijskim analizama i urinom“, kaže dr Snežana Đurić.

Nije lako uskladiti loše navike i preći na pravilan i zdrav naćin života.Doktorka Snežana Đurić objašnjava kako svakom pacijentu pravi jelovnik koji je za njega prihvatljiv kako bi istrajao i smnajio broj kilograma.

„Prvo uradim anketu pored samog pregleda da vidimo inače kakve su navike jedne oseobe kada jede i šta jede i onda preporuke pravilne ishrane malo to korigujemo i ubacijemo namirnice koje bi trebalo malo više da koristimo a koje treba izbaciti. Imaju dve voćne užine,  jedu se zasebno i to je za one koji su uzimali slatkiše i grickalice ćemo zameniti voćkama koje će ih držati site a uneće vitamine i minerale koji su im neophodni“, rekla je dr Snežana Đurić

Dovoljna je zdravstvena knjižica i overen uput da zakažete pregled u Zavodu za javno zdravlje Pančevo i naravno da donesete odluku da želite da se zdravo hranite.

(Pančevac/RTV Pančevo)

SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU U PANČEVU RADI PUNIM KAPACITETOM: Besplatna pomoć sugrađanima u borbi protiv gojaznosti

ZA DECU BESPLATNO, ODRASLI PLAĆAJU Savetovalište za ishranu počelo da radi u Pančevu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.