PANČEVO WINE WEEKEND: Prvi vinski festival donosi vrhunska vina, hranu i muziku

14:30

11.05.2024

Podeli vest:

TO Pančevo

Pančevci i posetioci iz okolnih mesta imaće priliku da uživaju u nezaboravnom vinskom iskustvu na Pančevo Wine Weekendu, koji će biti održan od 24. do 26. maja, najavila je Turistička organizacija Pančevo.

Kako su naveli u TOP, ovaj festival označava početak jedinstvenog kulturnog događaja u Pančevu, na kome će se ovog puta okupiti preko 30 renomiranih izlagača vina i hrane. „Pored širokog spektra vina i ukusne hrane, posetioci će moći da se prepuste raznovrsnom muzičkom programu, u okviru koga će nastupiti Pančevački kamerni orkestar „Panartist”, Tamburaški orkestar Pančeva pod upravom Mihajla Jovića, Hor „Vokal kids”, Alex B. i „The Fergusons”, „Dejan Petrović Big Band”, kao i Festivalski orkestar i hor „Virtuozi” pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića“, kažu u TOP.

Poseotioci će, prma njihovim rečima, imati priliku da otkriju koje su to razlike u teroaru između južne Srbije, Šumadije, Fruške gore i, naravno, Banata, kao i da uživaju u njima uz savršeno uparivanje s raznovrsnim sirevima i delikatesima.

„Svi muzički programi su besplatni, dok će za degustaciju vina biti obezbeđene čaše koje se mogu iznajmiti na samom događaju uz depozit, koji će biti vraćen po povraćaju čaše. Ne propustite priliku da se pridružite ovom jedinstvenom vinskom iskustvu i uplovite u svet vrhunskih vina, ukusne hrane i fantastične muzike na Pančevo Wine Weekendu!“, kažu u TOP.

Turistička organizacija Pančeva ovaj projekat sprovodi uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i Grada Pančeva.

(Pančevac)

Svečano u Novom Selu: Otvorena velika sala Doma kulture

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.