DAN MUZIČKE ŠKOLE JOVAN BANDUR

Pred prepunom salom Kulturnog centra priliku da pokažu šta su sve naučili tokom godine imali su ansabli muzičke škole i najbolji solisti

11:05

16.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Muzička škola „Jovan Bandur“ proslavila je Dan škole koncertom u Kulturnom centu. Učenici, koji su nagrađivani na proteklim takmičenjima, pokazili su svoje umeće i zbog čega su najbolji u državi.

Kao i svake godine Muzička Škola “Jovan Bandur” iz Pančeva organizovala je veliki koncert u Kulturnom centru povodom dana škole. Ovaj put pred prepunom salom Kulturnog centra priliku da pokažu šta su sve naučili tokom godine imali su ansabli muzičke škole ali i najbolji solisti istakla je Jelena Cvetić direktorka Muzičke škole “Jovan Bandur”

Muzička Škola “Jovan Bandur” ima I izdovjena odeljena u selima na teritoriji jgrada Pančeva a deca koja ih pohađaju redovno donose prestižne nagrade sa takmičenja na koja idu, rekla je Jelena Cvetić.

Muzičku školu “Jovan Bandur” u školskoj 2023/24. Godini upisalo je 767 učenika. Trenutno broji 112 zaposlenih, a učenici su tokom ove školske godine na domaćim I međunarodnim takmičenjima osvojili 219 nagrada.

(Pančevac/RTV Pančevo)

MUZIČKA ŠKOLA „JOVAN BANDUR“ Dođite na humanitarni koncert za Ognjena

Muzička škola Jovan Bandur: Profi čas umetnika tamburaša

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.