ŠAHISTI PANČEVA BRILJIRALI U PARAĆINU

Na najprestižnijem šahovskom takmičenju u državi članovi ŠK Aljehin ostvarili odlične rezultate

14:09

16.05.2024

Podeli vest:

ŠK Aljehin

Najprestižnije šahovsko takmičenje za kadete u državi održalo se u Paraćinu u organizaciji Šahovskog saveza Srbije, a članovi pančevačkog šahovskog kluba Aljehin ostvarili su odlične rezultate.

Najzapaženiji uspeh postigla je Dunja Milojević koja je na sva četiri takmičenja (blitz, rapid, standard i rešavanje problema) osvojila medalje. U takmičenjima u brzopoteznom šahu, standardnom šahu i rešavanju problema Dunja je u svojoj konkurenciji osvojila prvo mesto, dok se u takmičenju u ubrzanom šahu okitila srebrnom medaljom.

Uspešno je odigrao i Aljoša Kanački koji je u ubrzanom šahu podelio 3. mesto, a po dodatnim kriterijumima je zauzeo 5. mesto na tabeli, dok je i u brzopoteznom i u standardnom šahu bio među 10 najuspešnijih.

U istoj grupi se takmičio i Andrej Dobričan koji je takođe u top 10 igrača u državi na sva tri turnira. Sestre Nina i Nora Jočić su odlično odigrale i takođe ušle u 10 najboljih igračica u svojim grupa u brzopoteznom šahu, a Nina je bila 9. i u ubrzanom šahu. Milica Amidžić je zauzela odlično 4. mesto u brzopoteznom šahu. Vuk Kanački je ostvario odlične rezultate na sva tri turnira, zauzevši 6. mesto na brzopoteznom i ubrzanom turniru, dok je u standardnom šahu bio 7. na konačnoj listi.

Dostojno su predstavljali naš klub i grad Pančevo i Jana Stošić, Aleksandar Đorđević i Andrija Marković.

(Pančevac)

Šahisti ŠK „Aljehin“ uspešni na republičkom takmičenju

SJAJNI PANČEVAČKI ŠAHISTI Polaznici kluba „Aljehin“ ostvarili odlične rezultate u prethodnom periodu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.